BEST

Μύκονος (ΧΩΡΑ ΜΥΚΟΝΟΥ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

BEST - αυτοκίνητα στις καλύτερες τιμές

 

Σας προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα ποιοτικών αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να βρούμε ένα αυτοκίνητο που να ταιριάζει τον προϋπολογισμό σας και να κάνουν τις διακοπές σας στη Μύκονο ακόμα πιο απολαυστικές.

 

Πληροφορίες
Προκειμένου να γίνει η κράτηση και η εμπειρία της ενοικίασης ευκολότερη για σας, περιγράφονται παρακάτω πληροφορίες μίσθωσης. Διαβάστε το και θα βρείτε τα πιο σημαντικά σημεία που πρέπει να γνωρίζετε νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο από εμάς:


Απαιτήσεις ενοικίασης -
Θα πρέπει να επιστραφεί το αυτοκίνητο στο συμφωνηθέν χρόνο, καθαρό και ακέραιο. Αν δεν επιστρέψετε το αυτοκίνητο στον σωστό χρόνο, τότε θα ισχύει η καθυστερημένη επιστροφή που χρεώνεται το ένα πέμπτο της ημερήσιας τιμής για κάθε ώρα υπέρβασης.

 • Ηλικία οδηγού - ελάχιστη είκοσι (21) ετών.
 • Άδεια οδηγού - όλοι οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν έγκυρη άδεια οδηγού στην κατοχή τους για τουλάχιστον ένα (1) έτους.
 • Αναγνώριση - Μία έγκυρη ταυτότητα ή διαβατήριο.
 • Κατάθεση - μια κατάθεση για εκτιμώμενες δαπάνες απαιτείται κατά την έναρξη της περιόδου μίσθωσης με ελάχιστο ποσό € 60,00 ημερησίως. Δεν απαιτείται κατάθεση από τους κατόχους πιστωτικών καρτών.
 • Ελάχιστη διάρκεια ενοικίασης - είναι μία ημέρα (24 ώρες). Κάθε μια ώρα επιπλέον υπολογίζεται στο ένα πέμπτο της ημερήσιας τιμής.

Γενικές πληροφορίες


Ορισμένες άλλες πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζετε:

 • Διαθεσιμότητα - θα κάνουμε κάθε προσπάθεια να σας παρέχουμε το αυτοκίνητο που έχετε ζητήσει, ωστόσο, σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να σας παραδώσουμε άλλο τύπο οχήματος.
 • Καύσιμα - η κατανάλωση καυσίμων πληρώνεται από τον ενοικιαστή.
 • Ασφαλίσεις - όλοι οι εξουσιοδοτημένοι οδηγοί των οχημάτων καλύπτονται για θάνατο, βλάβες ή υλικές ζημίες. Ο ενοικιαστής είναι υπεύθυνος για τα πρώτα € 13500 από οποιαδήποτε χρέωση για σύγκρουση ή ζημία των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων.
 • απαλλαγή ίδιας ευθύνης - Η ευθύνη του ενοικιαστή για τις ζημιές από σύγκρουση  (σημείο 4 παραπάνω) μπορεί να αρθεί, επιλέγοντας να πληρώσει ένα επιπλέον ποσό των € 12,00 ανά ημέρα υπό την προϋπόθεση ότι η ζημία δεν οφείλεται σε παραβίαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Οποιαδήποτε βλάβη στα ελαστικά ή το κάτω μέρος του οχήματος δεν καλύπτεται από την ασφάλιση.
 • Πρόστιμα - πρόστιμα και σχετικά διοικητικά έξοδα που προκύπτουν από κάθε παραβίαση του ελληνικού νόμου κατά τη διάρκεια της περιόδου μίσθωσης είναι για το μοναδικό λογαριασμό του μισθωτή.
 • Μεταφορά αυτοκινήτου – Αυτοκίνητα που ενοικιάζονται από εμάς δεν επιτρέπεται να μεταφέρονται εκτός νησιού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από το Best Rent A Car.
 • Φόροι - όλα τα επιτόκια υπόκεινται σε ΦΠΑ 13%
 • Πιστωτικές κάρτες - Δεχόμαστε VISA, Mastercard και American Express

Διαδικασία επιστροφής αυτοκινήτου


Θα πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιστραφεί το αυτοκίνητο στον σωστό χρόνο, καθαρό και ακέραιο. Αν δεν επιστρέψει το αυτοκίνητο στον προκαθορισμένο χρόνο, τότε θα ισχύει η καθυστερημένη επιστροφή που χρεώνεται το ένα πέμπτο της ημερήσιας τιμής για κάθε ώρα υπέρβασης.

Δεν απαιτείται ανεφοδιασμός - Η Best Rent a Car χρησιμοποιεί μια ιδιαίτερη πολιτική όσον αφορά τα καύσιμα. Οι πελάτες δεν έχουν καμία υποχρέωση να φέρουν πίσω το αυτοκίνητο με κάποιο επίπεδο καυσίμων.


Επιθεώρηση - μετά την επιστροφή σας συνιστούμε να επιθεωρήσετε την κατάσταση του αυτοκινήτου μετά την εκμίσθωση με το προσωπικό μας.

 

Οι Υπηρεσίες μας


Έξτρα εξοπλισμός
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στην φόρμα κράτησης αν χρειάζεστε ένα ή και τα δύο από τα ακόλουθα. Δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση.

 • αποσκευών rack
 • Παιδικό κάθισμα

Παράδοση - συλλογή


Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στη φόρμα κράτησης, αν επιθυμείτε παράδοση και / ή συλλογή.

 • Κατά την διάρκεια της ημέρας και νωρίς τα βράδια, παραδόσεις και συλλογές στο κέντρο της πόλης και σε όλα τα ξενοδοχεία - δωρεάν
 • Παραδόσεις και παραλαβές την νύχτα (21h30 - 07h30) - € 12,00 η καθεμία

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Υπηρεσίες
Ενοικιάσεις Αυτ/των
  Επωνυμία:
BEST - ΣΟΦΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Χαλκίδου Σοφία
  Διεύθυνση
ΜΑΟΥΝΑ
  Τ.Κ.
84600
  Πόλη
Μύκονος (ΧΩΡΑ ΜΥΚΟΝΟΥ)
  Τηλέφωνο
2289024243
  Κινητό Τηλέφωνο
6946823041
  Fax
2289027938, 2289027209
  E-mail
sales@bestmykonos.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.