Η επιχείρηση λειτουργεί από το 1947 από τον πατέρα μου Δημήτριο Κίκιλη. Ο πατέρας μου ήταν πολλά χρόνια στον χώρο της αρτοποιείας σαν υπάλληλος. Από πολύ μικρός βοηθούσα τον πατέρα μου στον φούρνο και παράλληλα σπούδαζα. Το αρτοποιείο μου είναι το παλαιότερο στις Κυκλάδες αφού λειτουργούσε πριν το 19ο αιώνα από την οικογένεια Γρυπάρη, πατέρα και υιό. Το 2000 ανακαινίστηκε εκ θεμελίων από τον Ιωάννη Κίκιλη που συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας. Τα τελευταία χρόνια οι εξελίξεις στην αρτοποιεία είναι ραγδαίες, ο πελάτης δεν μπαίνει σ'ένα αρτοποιείο μόνο για ψωμί αλλά και πολλά άλλα είδη τροφίμων. Το αρτοποιείο λοιπόν μπορεί να γίνει ένα κατάστημα το οποίο θα μπορεί να δέχεται από το πρωί έως το βράδυ ένα μεγάλο αριθμό πελατών. Νομίζω προς αυτή την νέα τάση θα πρέπει να στραφούν οι Έλληνες αρτοποιοί.
Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.