ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΑΤΣΟΝΙΟΣ

ΣΙΦΝΟΣ (ΒΑΘΥ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Τα Κεραμικά "Αντώνη Ι. Ατσόνιου" συνεχίζουν την παράδοση από το 1870 στο γραφικό λιμάνι του Βαθιού στη Σίφνο όπου βρίσκεται ένα από τα τελευταία παραδοσιακά καμίνια και εργαστήρια.


 Ο Αντώνης Ατσόνιος, απόγονος παραδοσιακών τσικαλάδων διατηρεί το παραδοσιακό του εργαστήριο στη θέση "Τσόπος" στο Βαθύ Σίφνου και με πολύ μεράκι και γνώση συνθέτει τις μνήμες και τις ρίζες μιας άλλης εποχής με την ζωή και την τέχνη του σήμερα.

Τα απαράμιλλης χάρης και ομορφιάς κεραμικά του είναι δημιουργήματα της τέχνης που έχει κληρονομήσει από τον πατέρα του και τον παππού του και σήμερα την μεταδίδει και αυτός με την σειρά του στο γιο του Ιωάννη Ατσόνιο απόφοιτο της Σχολής Αγγειοπλαστικής.

Ο Ιωάννης Ατσόνιος, ακολουθώντας τα χνάρια των προγόνων του συνεχίζει την παράδοση εμπλουτίζοντας ταυτόχρονα τις κεραμικές δημιουργίες του με νέες φόρμες και σύγχρονα σχέδια. Από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας είναι οι σύγχρονες μέθοδοι διοίκησης της επιχείρησης, που εξασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα και την συνέπεια στις παραγγελίες που αναλαμβάνει.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

 Ποικιλία προϊόντων όπως:

ΑΝΘΟΔΟΧΕΙΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ

ΚΑΝΑΤΕΣ

ΛΕΚΑΝΕΣ

ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ

ΠΙΑΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΒΑΘΙΑ

ΠΙΑΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΠΙΑΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕΓΑΛΑ

ΠΙΑΤΑ ΦΡΟΥΤΟΥ

ΠΙΑΤΕΛΕΣ

ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ

ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟΥ - ΚΟΥΠΕΣ

ΠΥΡΙΜΑΧΑ ΣΚΕΥΗ

ΣΑΛΑΤΙΕΡΕΣ

ΣΟΥΠΙΕΡΕΣ

ΤΑΣΑΚΙΑ

ΤΣΑΓΙΕΡΕΣ  ΓΑΛΑΤΙΕΡΕΣ  ΖΑΧΑΡΙΕΡΕΣ

ΦΛYΤΖΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ

ΦΛYΤΖΑΝΙΑ ΤΣΑΓΙΟΥ

ΦΡΟΥΤΙΕΡΕΣ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία Προϊόντων
Κεραμικά ,  Λοιπά Προϊόντα ,  Χειροτεχνήματα
  Επωνυμία:
ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΑΤΣΟΝΙΟΣ - ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗ ΑΤΣΟΝΙΟΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Ιωάννης & Αντώνιος Ατσόνιος
  Διεύθυνση
ΒΑΘΥ
  Τ.Κ.
84003
  Πόλη
ΣΙΦΝΟΣ (ΒΑΘΥ)
  Τηλέφωνο
2284071119, 2284071194
  Κινητό Τηλέφωνο
6973511469
  Fax
2284071119
  E-mail
atsoniosart@gmail.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.