ΑΡΜΟΝΙΑ STUDIOS

ΣΙΦΝΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

   Καλώς ήρθατε στην όμορφη Σίφνο...

Το συγκρότημα δωματίων Armonia Studios αποτελείται από 5 δωμάτια και βρίσκεται στην Απολλωνία, την πρωτεύουσα της Σίφνου. Περιστοιχίζεται από έναν καταπράσινο κήπο που χαρίζει στα δωμάτια τη θέα του πράσινου αλλά και τη δροσιά της φύσης. Τα Armonia Studios είναι χτισμένα σε μία ιδιαίτερα προνομιακή τοποθεσία συνδυάζοντας την άμεση πρόσβαση στο κέντρο της Απολλωνίας, ενώ παράλληλα την ηρεμία και την καταπληκτική θέα προς τη θάλασσα που χαίρονται καθημερινά οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού.

Τα δωμάτιά μας είναι πλήρως ανακαινισμένα και συνδυασμένα αρμονικά με το κυκλαδίτικο στοιχείο που κυριαρχεί σε όλη τη Σίφνο κρατώντας έτσι το χαρακτήρα του νησιού αλλά και δίνοντας σας ένα λόγο παραπάνω για να νοιώθετε πως βρίσκεστε σε διακοπές στην καρδιά των Κυκλάδων. Όλα τα δωμάτια του συγκροτήματος απολαμβάνουν παροχές φιλοξενίας από τους οικοδεσπότες, οι οποίοι πρόθυμα θα σας δώσουν τις απαραίτητες οδηγίες για την περιήγησή σας στη Σίφνο ώστε να σχεδιάσετε τις ιδανικές διακοπές για εσάς.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

Ελεύθερος χώρος στάθμευσης

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Μπαλκόνι ή Βεράντα
Ηλεκτρική Καφετιέρα
Ψυγείο
Θέρμανση
Κλιματισμός
Τηλεόραση
Κουζίνα ή Κουζινάκι

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ (μέτρα)

Παραλία (5000)
Κέντρο Πόλης (250)
Λιμάνι (5000)
Καταστήματα (50)
  Επωνυμία:
ΑΡΜΟΝΙΑ STUDIOS - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΟΜΗ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΟΜΗ
  Διεύθυνση
Απολλωνία
  Τ.Κ.
84003
  Πόλη
ΣΙΦΝΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ)
  Τηλέφωνο
2284032264, 2284031527
  Κινητό Τηλέφωνο
6945971986
  Fax
2284032265
  E-mail
info@armonia-studios.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η online κράτηση γίνεται στο σύστημα κρατήσεων του καταλύματος και όχι στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον τιμοκατάλογο, την διαδικασία κρατήσεων του καταλύματος και τις ενδεχόμενες ηλεκτρονικές πληρωμές που σχετίζονται με την κράτησή σας.