ΑΡΙΣΤΕΑ ΔΟΚΕΡΗ

ΚΕΑ (ΚΟΡΗΣΣΙΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ΑΡΙΣΤΕΑ ΔΟΚΕΡΗ βρίσκονται στην περιοχή Κορησσία της όμορφης Κέας. Στα προσφάτως ανακαινισμένα δωμάτια μας θα βρείτε τηλεόραση, κλιματισμό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και αυτόνομες βεράντες για να απολαύσετε το καφεδάκι σας.

 

Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην πρώτη παραλία της Κέας (200 μ.) όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας καθώς και πολύ κοντά στο κεντρικό δρόμο της Κέας  (150 μ.)  για μετακίνηση σε οποιαδήποτε περιοχή του νησιού (νότια/βόρεια) είτε με το αυτοκίνητο σας είτε στη στάση του λεωφορείου για μετακίνηση μέσω του τοπικού δικτύου.

 

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ΑΡΙΣΤΕΑ ΔΟΚΕΡΗ  βρίσκονται σε τέτοια θέση στη πόλη της Κορησσίας  όπου από τη μία έχετε πρόσβαση στο λιμάνι οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε, τα μαγαζιά της περιοχής για τα ψώνια σας, τη διασκέδαση σας, το φαγητό σας χωρίς τη χρήση του αυτοκινήτου σας αλλά και από την άλλη έχετε το προνόμιο να είσαστε μακριά από τη φασαρία και το θόρυβο του λιμανιού για τη ξεκούραση σας.

 

Είμαστε στη διάθεση σας να σας φιλοξενήσουμε στην όμορφη Κέα και να συμβάλουμε κατά το καλύτερο δυνατό για να περάσετε αξέχαστες διακοπές.

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Έτος κατασκευής (1981)

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

Ελεύθερος χώρος στάθμευσης
Υπεύθυνος υποδοχής με γνώσεις Αγγλικών
Λειτουργεί 12 μήνες τον χρόνο

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Στεγνωτήρας μαλλιών
Μπαλκόνι ή Βεράντα
Ηλεκτρική Καφετιέρα
Ψυγείο
Θέρμανση
Κλιματισμός
Τηλεόραση
Κουζίνα ή Κουζινάκι
Μπανιέρα
Ντουζιέρα

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ (μέτρα)

Αεροδρόμιο/Ελικοδρόμιο (1500 ΜΕΤΡΑ)
Παραλία (150)
Κέντρο Πόλης (400)
Λιμάνι (400)
Καταστήματα (100)
Στάση Λεωφορείου (150)
  Επωνυμία:
ΑΡΙΣΤΕΑ ΔΟΚΕΡΗ - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΟΚΕΡΗΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Αριστέα Δόκερη
  Διεύθυνση
Κορησσια
  Τ.Κ.
84002
  Πόλη
ΚΕΑ (ΚΟΡΗΣΣΙΑ)
  Τηλέφωνο
2288021481
  Κινητό Τηλέφωνο
6976335303
  Fax
2288021481
  E-mail
aristeadokeri@yahoo.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η online κράτηση γίνεται στο σύστημα κρατήσεων του καταλύματος και όχι στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον τιμοκατάλογο, την διαδικασία κρατήσεων του καταλύματος και τις ενδεχόμενες ηλεκτρονικές πληρωμές που σχετίζονται με την κράτησή σας.