AQUAFUN

(ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το Aqua Fun Water Park βρίσκεται στην υπέροχη Στελίδα της Νάξου, στις Κυκλάδες και είναι ο ιδανικός χώρος για ατελείωτες στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας μέσα στο νερό και κάτω από το ζεστό Μεσογειακό ήλιο.


Ο εντυπωσιακός υδάτινος κόσμος του Aqua Fun της Nάξου,διαθέτει 3 νεροτσουλήθρες για τους μεγάλους και μία για τους μικρούς μας φίλους. Πισίνα με πεντακάθαρα νερά, ξαπλώστρες, ομπρέλες και παιδική πισίνα. Στον χώρο υπάρχει και ένα μπαρ που προσφέρει αναψυκτικά, ποτά και ελαφρά snakc.


Το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Aqua Fun είναι το κέφι και ο ενθουσιασμός που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους!

Το Aqua Fun Water Park διαθέτει:
3 Νεροτσουλήθρες Ενηλίκων
1 Παιδική Νεροτσουλήθρα
Καμικάζι
Ελεύθερη Πτώση
Ανοιχτή Νεροτσουλήθρα
Νεροτσουλήθρα «Χταπόδι»
Πισίνα Ενηλίκων
Παιδική Πισίνα
Ναυαγοσώστη
Παιδικά Σωσίβια
Τηλέφωνο
Πάρκινγκ
Χώρο Υποδοχής
Πρώτες Βοήθειες
Θυρίδες Φύλαξης / Αποδυτήρια
Μίνι Μάρκετ
Καφετέρια
Μπαρ Πισίνας

XΟΡΗΓΟΙ

ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ

Ο χώρος μας είναι το ιδανικό σημείο προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών,  εξασφαλίζοντας άμεση πρόσβαση και επικοινωνία τόσο με τα  παιδιά  όσο και με τους συνοδούς τους. Λόγω της μεγάλης επισκεψιμοτητας  στον χώρο μας αλλά και στο γεγονός ότι οι επισκέπτες  παραμένουν τουλάχιστον τρεις με τέσσερις ώρες .Θέλοντας  να προσφέρουμε την δυνατότητα  και την ευκαιρία  σε κάποιους επαγγελματίες να ενισχύσουν την εικόνα τους και παράλληλα να εξυπηρετούν τους επικοινωνιακούς τους στόχους σχεδιάσαμε μια σειρά προνομιών –διευκολύνσεων ,που θα συνοδεύουν τη παρουσία σας στο χώρο μας . 

1.Διανομή στο χώρο οποιαδήποτε μορφή διαφημιστικού υλικού μας αποστέλλετε  (διαφημιστικές συσκευασίες προϊόντων ,διαφημιστικά δώρα, έντυπο υλικό).

2.Τοποθέτηση διαφημιστικών stands,πάνω ,κατασκευών κ.λ.π.,που μας αποστείλετε  ,σε σημεία  που από κοινού αποφασίζουμε.

3.Δυνατότητα διοργάνωσης στο χώρο διαφόρων παιχνιδιών και εκδηλώσεων , με αντικείμενο την προβολή των προϊόντων σας.

4.Προβολή της εταιρείας  ή προϊόντος της , μέσω της ιστοσελίδας μας  στο διαδίκτυο  (υπάρχει και η δυνατότητα μετάβασης  με link στη δική  σας  ιστοσελίδα

5.Προβολη της εταιρείας ή προϊόντος της σαν χορηγού , μέσω της διαφημιστικής αφίσας του χώρου.    

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το WATERPARKAQUAFUN  δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν διακοπές γεμάτες παιχνίδι ,δραστηριότητες, ήλιο, διασκέδαση,  ποτά  ξεκούραση και την αδρεναλίνη στα ύψη .Στο πάρκο υπάρχει καφετερία  και pool  bar στα οποία μπορείτε να απολαύσετε το καφέ σας ή το ποτό σας  κάτω από ένα ωραίο  περιβάλλον.Είμαστε πρωτοπόροι σε ένα νέο είδος διασκέδασης ,υψηλότερου επιπέδου για το νησί μας και συμβάλουμε ενεργά στην μεγαλύτερη διάρκεια στον τομέα του τουρισμού.Προσπαθούμε να σας προσφέρουμε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης  και απόλυτης χαλάρωσης έτσι ώστε να μας ξαναεπισκεφτείται. 

Η είσοδος είναι 10E για ολόκληρη την  ημέρα  μόνο για όσους κάνουν χρήση (νεροτσουληθρες ,πισίνες, ομπρέλες ,ξαπλώστρες) για παιδιά  κάτω των τριών ετών δωρεάν, ενώ για αυτούς που θέλουν να απολαύσουν μόνο τον καφέ τους η το ποτό τους είναι ελεύθερη.

Παρέχουμε μαθήματα κολύμβησης σε μικρά παιδία.  

Διοργανώνουμε πάρτι γενεθλίων.      

Οι ώρες λειτουργίας του πάρκου είναι 11.00-19.00 

Υπάρχει μεγάλος χώρος για παρκιν.

  Επωνυμία:
AQUAFUN - ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΠΡΗ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  Διεύθυνση
ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
  Τ.Κ.
84307
  Πόλη
(ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ)
  Τηλέφωνο
2285025050
  Κινητό Τηλέφωνο
6974938956
  Fax
2285024283
  E-mail
info@aquafun.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.