ΑΙΟΛΟΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΑ (ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ)

  •  Τηλέφωνο: 2285071233 , 6932632050
Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το συγκρότημα ΑΙΟΛΟΣ συνδυάζει την παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και φινέτσα σε χώρους μοναδικούς που σκοπό έχουν να προσφέρουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ήρεμες διακοπές. Όλοι οι χώροι είναι διακοσμημένοι με μεράκι και γούστο και αναδεικνύουν ένα φιλόξενο και άνετο περιβάλλον. Στο  συγκρότημα λειτουργεί πιτσαρία - καφετέρια που μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει  από ένα πλούσιο πρωινό - γλυκό - παγωτό μέχρι ένα ρομαντικό δείπνο στο μαγευτικό μπαλκόνι του ΑΙΟΛΟΣ  με την  υπέροχη θέα του κυκλαδίτικου ηλιοβασιλέματος.

Η πιτσαρία - καφετέρια ΑΙΟΛΟΣ συνδυάζει μοναδικές ποιοτικές γεύσεις που είναι εξαιρετικές γευστικές δημιουργίες  με άριστα πρώτης ποιότητας υλικά. Κάθε πιάτο είναι μοναδικό και σε απόλυτο συνδυασμό με το μαγευτικό τοπίο δίνουν στον επισκέπτη τις καλύτερες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Στη βεράντα του ΑΙΟΛΟΥ ο επισκέπτης αφήνει το βλέμμα του να περιπλανηθεί σε ένα ορίζοντα 180 μοιρών που διακρίνει όλα τα γύρω νησιά με αποκορύφωμα το ηλιοβασίλεμα που γεμίζει χρώμα τον ουρανό καθώς ο ήλιος κρύβεται στο στενό Πάρου - Αντιπάρου.

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο
  Επωνυμία:
ΑΙΟΛΟΣ - ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΡΟΥΣΣΟΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΡΟΥΣΣΟΣ
  Διεύθυνση
ΗΡΑΚΛΕΙΑ
  Τ.Κ.
84300
  Πόλη
ΗΡΑΚΛΕΙΑ (ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
  Τηλέφωνο
2285071233
  Κινητό Τηλέφωνο
6932632050
  Fax
2285071233

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.