ΑΓΝΑΝΤΙΟ

ΤΗΝΟΣ (ΧΩΡΑ ΤΗΝΟΥ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Σας καλωσορίζουμε στην Τήνο, στο νησί που η πίστη συναντά την τέχνη, την παράδοση και τη φυσική ομορφιά των Κυκλάδων. Μένοντας πιστοί στις παραδόσεις του τόπου μας, διαμορφώσαμε έναν χώρο που διατηρεί την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού, την οποία αναδείξαμε με βάση την απλότητα.

Η επωνυμία του καταλύματός μας χαρακτηρίζει τη θέση του στο λιμάνι της Τήνου. Η προνομιούχα θέση του στην ανατολική πλευρά του λιμανιού, δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαύσει από το μπαλκόνι του την καταπληκτική θέα στο λιμάνι και στο Αιγαίο πέλαγος αλλά και τα μοναδικά καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα.

Απολαύστε τις διακοπές σας σε ένα ζεστό, ήρεμο και πάνω απ' όλα καθαρό περιβάλλον. Συνδυάστε το μπάνιο σας στην κοντινότερη παραλία του Αγίου Φωκά στα 100 μ. αλλά και το κέντρο της πόλης με τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Μεγαλόχαρης στα 150 μ.
 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

Ελεύθερος χώρος στάθμευσης
Μεταφορά Πελατών από και προς λιμάνι/αεροδρόμιο
Υπεύθυνος υποδοχής με γνώσεις Αγγλικών
Θέα στη θάλασσα
Λειτουργεί 12 μήνες τον χρόνο

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Μπαλκόνι ή Βεράντα
Τηλεόραση

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ (μέτρα)

Παραλία (150)
Κέντρο Πόλης (100)
Λιμάνι (200)
Καταστήματα (100)
  Επωνυμία:
ΑΓΝΑΝΤΙΟ - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΑΓΟΥΡΟΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΓΟΥΡΟΣ
  Διεύθυνση
ΑΓΚΑΛΗΣ 3
  Τ.Κ.
84200
  Πόλη
ΤΗΝΟΣ (ΧΩΡΑ ΤΗΝΟΥ)
  Τηλέφωνο
2283025505
  Κινητό Τηλέφωνο
6936604901
  Fax
2283025506
  E-mail
info@agnantio-tinos.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η online κράτηση γίνεται στο σύστημα κρατήσεων του καταλύματος και όχι στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον τιμοκατάλογο, την διαδικασία κρατήσεων του καταλύματος και τις ενδεχόμενες ηλεκτρονικές πληρωμές που σχετίζονται με την κράτησή σας.