ΑΓΝΑΝΤΙΟ

ΠΑΡΟΣ (ΛΕΥΚΕΣ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Με πολύ μεράκι και υπευθυνότητα σας ενημερώνουμε ότι εμείς πράγματι ξέρουμε από κρέας. Με υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε ότι η αγάπη για τη δουλειά μας έχει κάνει να επενδύσουμε πολύ χρήμα, χρόνο και κόπο στο να οργανώσουμε τη δουλειά μας. Στην κουζίνα μας χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με βάση τις κοινοτιικές οδηγίες.

 

Τα κρέατα μας συντηρούνται στα πλέον σύγχρονα μέσα ψύξης, ούτως ώστε το προϊόν να παραδίδεται στην καλύτερη μορφή, που του αξίζει. Η τεχνογνωσία που έχουμε πάνω στο επάγγελμα μας, είναι πολύ μεγάλη γι’αυτό και μπορούμε να εγγυηθούμε την άριστη ποιότητα και την μεγάλη ποικιλία κρέατος που έχουμε. Υπεύθυνος για την αγορά, συντήρηση και τεμαχισμό είναι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος είναι πολύ έμπειρος και διπλωματούχος τεχνίτης του κρέατος.

 

Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε σε όποια απορία έχετε σχετικά πάντα για το κρέας. Περισσότερες λαχταριστές πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο site μας www.agnadioparos.com

 

Σας ευχαριστούμε για την μακροχρόνια εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει τόσα χρόνια και που μας έχουν καθιερώσει στο χώρο σαν μια από τις κορυφαίες επιλογές.

 

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine
Διάστημα λειτουργίας
Ετήσιο

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο ,  Ψησταριά

Υπηρεσίες

Τύπος κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
  Επωνυμία:
ΑΓΝΑΝΤΙΟ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΑΥΡΑΓΚΑΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΑΥΡΑΓΚΑΣ
  Διεύθυνση
ΛΕΥΚΕΣ
  Τ.Κ.
84400
  Πόλη
ΠΑΡΟΣ (ΛΕΥΚΕΣ)
  Τηλέφωνο
2284043089
  Κινητό Τηλέφωνο
6932362568
  Fax
2284043089
  E-mail
info@agnadioparos.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.