ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ

ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ (ΑΓΚΑΛΗ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Φολέγανδρος. Πρόκειται για ένα μικρό νησί των Κυκλάδων, το οποίο αντίθετα με τους καιρούς καταφέρνει ακόμη και συνδυάζει την γραφικότητα και την εξέλιξη. Αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για χαλάρωση. Mπορείτε να βρίσκεστε όλη μέρα στην θάλασσα και ανάλογα με την διάθεση σας να απολαύσετε παραδοσιακά πιάτα στα ταβερνάκια μας.

Το όμορφο ξενοδοχειακό μας συγκρότημα είναι χτισμένο με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και είναι οικογενειακή επιχείρηση που παρέχει αυθεντική φιλοξενία. Αποτελείται από δέκα ευρύχωρα και ευήλια δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα, το καθένα με το δικό του μπαλκόνι για ήσυχες οικογενειακές διακοπές. Κυκλαδίτικη ομορφιά, άνεση, ηρεμία και καθαριότητα, είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε χώρο του συγκροτήματος.

Λίγα μέτρα πάνω από το κύμα βρίσκεται και το εστιατόριο μας Ψαρομήλιγκας, στο οποίο μπορείτε να βρείτε φρέσκο ψάρι και κρέας καθώς και άλλα προϊόντα παραγωγής μας. Όλα είναι σπιτικά μαγειρεμένα και με πολύ μεράκι.

το ΜΗΤΕ της επιχείρησης  είναι 1167Κ112Κ0891700

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Έτος κατασκευής (2006)

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

Ιδιόκτητος χώρος στάθμευσης
Ελεύθερος χώρος στάθμευσης
Υπεύθυνος υποδοχής με γνώσεις Αγγλικών
Θέα στη θάλασσα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Στεγνωτήρας μαλλιών
Μπαλκόνι ή Βεράντα
Ψυγείο
Κλιματισμός
Ντουζιέρα

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ (μέτρα)

Παραλία (50)
Κέντρο Πόλης (3500)
Λιμάνι (6500)
Καταστήματα (50)
Στάση Λεωφορείου (100)
  Επωνυμία:
ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΑΡΟΜΗΛΙΓΚΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΑΡΟΜΗΛΙΓΚΟΥ
  Διεύθυνση
ΑΓΚΑΛΗ
  Τ.Κ.
84011
  Πόλη
ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ (ΑΓΚΑΛΗ)
  Τηλέφωνο
2286041116, 2286041301
  Κινητό Τηλέφωνο
6981803263
  E-mail
info@agiamarinarooms.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η online κράτηση γίνεται στο σύστημα κρατήσεων του καταλύματος και όχι στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον τιμοκατάλογο, την διαδικασία κρατήσεων του καταλύματος και τις ενδεχόμενες ηλεκτρονικές πληρωμές που σχετίζονται με την κράτησή σας.