ΑΚΤΑΙΟΝ TRAVEL

ΙΟΣ (ΛΙΜΑΝΙ (ΓΙΑΛΟΣ))

Satelite Map

ΑΚΤΑΙΟΝ TRAVEL

outdoor_F15472.jpgΤο Acteon Τουριστικό γραφείο  σας καλωσορίζει στην Ελλάδα, ξεκινήστε τις παραμυθένιες διακοπές σας  στο νησί του Ομήρου. Το πρακτορείο γενικού τουρισμού ιδρύθηκε το 1974. Η έδρα του βρίσκεται στο λιμάνι της Ίου και είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Τρία  ακόμα γραφεία ιδρύθηκαν, δύο στη Χώρα και ένα στο Μυλοπότα.

Το Acteon Travel είναι μέλος του ΗΑΤΤΑ και εκπροσωπεί HELLENIC SEAWAYS, VENTOURIS SEA LINES, ANEK LINES, Lane Lines, ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, BLUE STAR FERRIES, AEGEAN SPEED LINES, Sea Jets, NEL LINES, Alpha Ferries, ZANTE FERRIES, MINOAN LINES, SUPERFAST FERRIES , ΓΡΑΜΜΕΣ ENDEAVOR, FERRIES Βεντούρης και AGOUDIMOS LINES.

Η κύρια δραστηριότητα μας είναι η έκδοση εισιτηρίων, πλοίων και αεροπλάνων, για εγχώριες όσο και διεθνείς πτήσεις. Συνεργαζόμαστε με όλες τις εταιρείες πλοίων και αεροπορικών εταιρειών. Εκτός από τα εισιτήρια, τα γραφεία μας μπορούν να προσφέρουν, λύσεις για διαμονή, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και σκαφών, εκδρομές, κρουαζιέρες και εκδρομές στην περιοχή. Όλες οι υπηρεσίες μας λειτουργούν με ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα κράτησης θέσεων.

ΑΚΤΑΙΟΝ RENT A CAR

acteonrentacar_F13425.jpg

Στα γραφεία μας μπορείτε, επίσης, να βρείτε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας και όλα σε προσιτές τιμές!!!

RENTACARlogo_F5515.jpg

acteonrentcars_F13458.jpg

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος HATTA
Υπηρεσίες
Αεροπορικά Εισιτήρια ,  Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια ,  Ενοικιάσεις Αυτ/των ,  Ενοικιάσεις Μοτο/των ,  Ενοικιάσεις Σκαφών ,  Εκδρομές / Ξεναγήσεις ,  Κρατήσεις Δωματίων
Άλλο (wireless internet access, online boat reservations, transfer services, A1 yachting services)
  Επωνυμία:
ΑΚΤΑΙΟΝ TRAVEL - ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΕΝΑΞΑΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΔΕΝΑΞΑΣ
  Διεύθυνση
ΓΙΑΛΟΣ
  Τ.Κ.
84001
  Πόλη
ΙΟΣ (ΛΙΜΑΝΙ (ΓΙΑΛΟΣ))
  Τηλέφωνο
2286091343
  Κινητό Τηλέφωνο
6972813236
  Fax
2286091088
  E-mail
info@acteon.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.