ΑΧΙΝΟΣ - ROCABELLA SANTORINI HOTEL & SPA

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το εστιατόριο "Αχινός" είναι μέρος του Rocabella Santorini Resorts & Spa και βρίσκεται σε μία από τις πιο εκπληκτικές περιοχές της ηφαιστειακής Καλδέρας. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν μαγευτικές στιγμές ηρεμίας, κατά τη διάρκεια του ειδυλλιακού ηλιοβασιλέματος της Σαντορίνης.

Το νησί της Σαντορίνης προσφέρει πληθώρα παραδοσιακών συνταγών και μοναδικών γεύσεων, που απλώς περιμένουν να ανακαλυφθούν. Το εστιατόριο             ”Αχινός” έχει αναγάγει τη μαγειρική σε εξαιρετική τέχνη. Η εκπληκτική μας μαγειρική μπριγάδα, η οποία καθοδηγείται από τον αφοσιωμένο Executive Chef Γιώργο Καπέρδα, τον ταλαντούχο Pastry Chef Γιάννη Καλδάνη και απαρτίζεται από μια ταλαντούχα ομάδα πολυπολιτισμικών σεφ, απολαμβάνει να δημιουργεί πολυτελή μενού τα οποία αναδεικνύουν τις αρτιότερες των γεύσεων από κάθε γούστο και κουζίνα!

Αυτή τη σεζόν το “Αχινός” εμβαθύνει στους τομείς της Δημιουργικής Κουζίνας, που είναι γνωστή για τον συνδυασμό κομψότητας με την παράδοση και την καινοτομία!

Μπορείτε να εντοπίσετε στις λεπτομέρειες το πάθος μας για την τελειότητα. Διαθέτοντας ιδιαίτερες και πρωτότυπες συνταγές, υλικά υψηλής ποιότητας καθώς και μείξη ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, γνωστής για τη διατροφική ισορροπία που προσφέρει.

Το μόνο που μπορείτε να περιμένετε εδώ είναι ατελείωτα χαλαρά δείπνα στην πιο ρομαντική πλευρά της Σαντορίνης, σε συνδυασμό με μοναδικές αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για πάντα.

Η εξαιρετική συνεργασία μας με τους καλύτερους τοπικούς προμηθευτές, τα κορυφαία υλικά και συστατικά, καθώς και η συνεχής μας ώθηση για την βελτιστοποίηση του επιπέδου των υπηρεσιών μας, καθιστούν το "Αχινός" ως μια εμπειρία την οποία πρέπει να βιώσουν ακόμα και οι πιο απαιτητικοί από τους λάτρεις της γαστρονομίας.

Σας προσκαλούμε να εντρυφήσετε στα μυστικά των αξέχαστων γευστικών αποδράσεων και να μοιραστείτε μαζί μας το πάθος για δημιουργία.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο
  Επωνυμία:
ΑΧΙΝΟΣ - ROCABELLA SANTORINI HOTEL & SPA - ΡΟΚΑΜΠΕΛΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ SPA ΕΕ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΣ
  Διεύθυνση
ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ
  Τ.Κ.
84700
  Πόλη
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ)
  Τηλέφωνο
2286023711
  Κινητό Τηλέφωνο
6948808000
  Fax
2286023701
  E-mail
info@rocabellasantorini.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.