ΓΥΑΛΙΑ

ΑΝΔΡΟΣ (ΣΤΕΝΙΕΣ)

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Εστιατόριο Γυαλιά

Λαχταριστοί ψαρομεζέδες πάνω στο κύμα! Το Εστιατόριο Γυάλια ήρθε για να σας εντυπωσιάσει, να σας κάνει να το λατρέψετε και να θέλετε να το επισκεφθείτε ξανά! Το Εστιατόριο Γυαλιά βρίσκεται πολύ κοντά στο χωριό Στενιές της Άνδρου, πλάι στην ομώνυμη παραλία «Γυαλιά«, και σας περιμένει να το ανακαλύψετε!

Σε μια μαγευτική τοποθεσία με εκπληκτική θέα και ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον το Εστιατόριο Γυαλιά καινοτομεί ισορροπώντας μεταξύ του μοντέρνου στυλ με επιλογές που τονίζουν τη νεωτερικότητά του αλλά και πιάτα που τιμούν την παράδοση του υπέροχου τόπου ο οποίος τον φιλοξενεί. Νόστιμα φρέσκα θαλασσινά αλλά και προτάσεις που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Σας προ(σ)καλούμε να το επισκεφθείτε και να δοκιμάσετε τις προτάσεις του σεφ για ένα ξεχωριστό γαστριμαργικό ταξίδι.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο
  Επωνυμία:
ΓΥΑΛΙΑ - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣ
  Διεύθυνση
ΣΤΕΝΙΕΣ ΓΥΑΛΙΑ
  Τ.Κ.
84500
  Πόλη
ΑΝΔΡΟΣ (ΣΤΕΝΙΕΣ)
  Τηλέφωνο
2282024452
  Κινητό Τηλέφωνο
6948899595
  E-mail
nick.polemis@gmail.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.