ΒΟΥΡΚΑΡΙΩΝ

ΚΕΑ (ΒΟΥΡΚΑΡΙ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Στο Βουρκάρι, το πιο γραφικό και πιο κοσμοπολίτικο χωριό της Τζιας, μόλις δύο χιλ. από το λιμάνι της Κορησσίας, μπορείτε να επισκεφθείτε το εστιατόριο μας "βουρκΑρίων" και οπωσδήποτε την αίθουσα έκθεσης έργων τέχνης.

Η θέα από την αυλή μας στον κόλπο του Αγίου Νικολάου

θα σας μαγέψει. Το βλέμμα σας θα χαθεί στο ηλιοβασίλεμα, στα χρώματα του ουρανού και της θάλασσας, που μοιάζουν εξωτικά αλλά είναι τόσο αληθινά.

Η μαγεία συνεχίζεται δοκιμάζοντας τα εξαιρετικά πιάτα μας με ζουμερά, τρυφερά, ντόπια κρέατα και τραγανές πατάτες ή ψητά λαχανικά, ευωδιαστά θαλασσινά, με πρωταθλητές την ξακουστή μας αστακομακαρονάδα ή την υπέροχη ψαρόσουπα, αφράτη ταραμοσαλάτα, αρωματικές σαλάτες λαχανικών και οσπρίων συνοδεία καλών ελληνικών κρασιών ή ντόπιων.

Ο επίλογος θα σας ενθουσιάσει με τα υπέροχα γλυκά μας, και το φανταστικό μας μιλφέϊγ.

Ο ερχομός σας στο "βουρκΑρίων" ολοκληρώνεται με την επίσκεψή σας στη γκαλερί, στην οποία μπορείτε να θαυμάσετε έργα τέχνης καταξιωμένων ελλήνων καλλιτεχνών.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο
  Επωνυμία:
ΒΟΥΡΚΑΡΙΩΝ - Α. ΚΑΙ Δ. ΔΕΜΕΝΕΓΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΜΕΝΕΓΑΣ
  Διεύθυνση
ΒΟΥΡΚΑΡΙ
  Τ.Κ.
84002
  Πόλη
ΚΕΑ (ΒΟΥΡΚΑΡΙ)
  Τηλέφωνο
2288022444
  Κινητό Τηλέφωνο
6972466607
  E-mail
vourkarion@hotmail.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.