Ο ΜΗΛΑΣ

ΚΥΘΝΟΣ (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Εστιατόριο ΜΗΛΑΣ στον Άγιο Δημήτριο της Κύθνου

Είχε γραφτεί κάποτε στην εφημερίδα τα ΝΕΑ ότι…

“εάν κάποιος δεν δοκιμάσει τα σφουγγάτα και τα παϊδάκια του Μήλα, τότε είναι σαν να μην έχει πάει στην Κύθνο”

Στο Εστιατόριο ΜΗΛΑΣ στον Άγιο Δημήτριο της Κύθνου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε γνήσια παραδοσιακά σφουγγάτα. Τόσο το τυρί όσο και αυγά που χρησιμοποιούνται για τα σφουγγάτα είναι δικής μας παραγωγής. Υπάρχουν πολλά πιάτα ακόμη με δικά μας προϊόντα όπως είναι για παράδειγμα τα κολοκυθάκια από τον μπαξέ που βρίσκεται δίπλα στο εστιατόριο. Φημισμένη είναι και η παραδοσιακή μας στραπατσάδα με ντομάτες στην οποία χρησιμοποιούμε θερμιώτικο τυρί παραγωγής μας που την κάνει να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες!

Μια χωριάτικη σαλάτα με τυρί παραγωγής μας, βλήτα από τον κήπο, μια τηγανιά από γουρουνάκια παραγωγής μας, κεφτεδάκια ή μπιφτέκια από δικό μας κιμά, παϊδάκια αρνίσια ή κατσικίσια, όλα αποκτούν ξεχωριστή γεύση στο Εστιατόριο ΜΗΛΑΣ στον Άγιο Δημήτριο της Κύθνου. Νησιώτικες γευστικές απολαύσεις, δίπλα στην μεγάλη αμμώδη παραλία του Αγίου Δημητρίου, με μοναδική θέα στο ηλιοβασίλεμα!

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Ψησταριά
  Επωνυμία:
Ο ΜΗΛΑΣ - ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΙΩΑΝΝΗ ΜΗΛΑΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΗΛΑΣ
  Διεύθυνση
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  Τ.Κ.
84006
  Πόλη
ΚΥΘΝΟΣ (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
  Τηλέφωνο
2281032815
  Κινητό Τηλέφωνο
6976706194
  E-mail
milasnikos@yahoo.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.