ΚΥΡΑ- ΠΟΘΗΤΗ

ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ (ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Στη Χώρα, θα βρείτε την «Κυρά-Ποθητή». Από αυτό το μαγειρείο των Μικρών Κυκλάδων και από το τσουκάλι της Κυρά- Ποθητής, αρχίζει μια γευστική περιπλάνηση στις θαλασσινές Αιγαιοπελαγίτικες γεύσεις και θύμησες, με αυθεντικά υλικά, σεβασμό στη παράδοση και δημιουργική σκέψη.

Στο μενού εναλλάσσονται πέντε μαγειρευτά κάθε ημέρα. Η κυρία Ποθητή Κωβαίου μαγειρεύει υπέροχα, με πολύ μεράκι και τέχνη. Τιμήστε δεόντως τη δροσερή πράσινη σαλάτα με τηγανητό κατσικίσιο τυρί, το κοκκινιστό κατσικάκι, το κατσίκι γεμιστό με ρύζι και μυρωδικά, τη σκορπίνα με μακαρόνια αλλά και τη ξινομυζήθρα που φτιάχνει μόνη της η άξια μαγείρισσα!

Στη μικρούτσικη Σχοινούσα και στη φιλόξενη «Κυρά-Ποθητή» οι κυκλαδίτικες γεύσεις ενώνουν το παρελθόν με το παρόν, τους φιλοξενούμενους με τους οικοδεσπότες, τους επισκέπτες με τους ντόπιους και η ζωή γίνεται πιο γλυκιά!

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο
  Επωνυμία:
ΚΥΡΑ- ΠΟΘΗΤΗ - ΠΟΘΗΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΒΑΙΟΥ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΠΟΘΗΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΒΑΙΟΥ
  Διεύθυνση
ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ
  Τ.Κ.
84300
  Πόλη
ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ (ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ)
  Τηλέφωνο
2285071184
  Κινητό Τηλέφωνο
6976175621
  E-mail
aggeloskoveos1@hotmail.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.