ΤΗΝΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ

ΤΗΝΟΣ (ΧΩΡΑ ΤΗΝΟΥ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Στον όμορφο χώρο ενός “boutique restaurant” στρώνουμε καθημερινά για εσάς το τραπέζι σε ένα ρομαντικό περιβάλλον. Στο μενού μας θα βρείτε της ποιο γευστικές προτάσεις της Τηνιακής αλλά και Ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Συνταγές βγαλμένες από το ντουλάπι της γιαγιάς που υλοποιούνται με ντόπιες πρώτες ύλες (ντομάτες,αγκινάρες, κάπαρη ,τυράκι Τήνου κ.α)ώστε να αναδεικνύονται όλα τα αρώματα και οι γεύσεις από της τοπικές σπεσιαλιτέ.

Με απλότητα και χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα παντρεύουμε την παράδοση με την σύγχρονη μαγειρική τέχνη και σας παρασύρουμε σε ένα γευστικό ταξίδι , με στάσεις στα όμορφα χωριά του νησιού μας με προορισμό την Ελλάδα και την γαστρονομική της παράδοση, την βάση της Μεσογειακής διατροφής .

Χειροποίητα τυριά και αλλαντικά σας προσκαλούν να τα δοκιμάσετε.

Πιάτα που ήταν η διατροφική βάση της Τήνου για χρόνια ..ετοιμάζονται σήμερα με μια νέα οπτική και παρουσίαση. Και τέλος υπέροχα παραδοσιακά γλυκά ολοκληρώνουν το γεύμα ή το δείπνο σας κλείνοντας γλυκά αυτό το γευστικό ταξίδι στην Τήνο και στην Ελλάδα.

Σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο
  Επωνυμία:
ΤΗΝΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ - ΧΑΛΑΡΗΣ ΠΡΟΤΥΠΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΧΑΛΑΡΗ ΑΙΜΙΛΙΑ
  Διεύθυνση
ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ 2
  Τ.Κ.
84200
  Πόλη
ΤΗΝΟΣ (ΧΩΡΑ ΤΗΝΟΥ)
  Τηλέφωνο
2283024514
  Κινητό Τηλέφωνο
6982117522
  E-mail
info@halarisart.com
 
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.