ΑΜΒΡΟΣΙΑ

ΑΜΟΡΓΟΣ (ΑΙΓΙΑΛΗ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

To εστιατόριο "Αμβροσία Gallery Restaurant" κοσμεί το ξενοδοχείο ΑΙΓΙΑΛΙΣ, στην Αιγιάλη της Αμοργού!

Εδώ, θα απολαύσετε την ωραιότερη θέα προς τον Ορμο και το λιμάνι της Αιγιάλης, όλες τις ώρες τις ημέρας, από το απολαυστικό Ελληνικό πρωινό, έως το ρομαντικό σας βραδινό δείπνο. Η Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, παρουσιάζεται με καλλιτεχνικό τρόπο, τόσο στην εμφάνιση όσο και στις γεύσεις. Χρησιμοποιούνται ντόπια βιολογικά προϊόντα, ενώ τα περισσότερα λαχανικά, παράγονται στους λαχανόκηπους του ξενοδοχείου Αιγιαλίς.

Το νοστιμότατο κατσικάκι, προσφέρεται σε διάφορες παραλλαγές, αφού υπάρχει σε αφθονία στο νησί.

Φημισμένο είναι το γεμιστό κατσικάκι, που παραδοσιακά μαγειρεύεται στην Αμοργό κάθε Πάσχα, αλλά στο ΑΜΒΡΟΣΙΑ θα το βρείτε καθημερινά. Το ίδιο και το πατατάτο, που είναι το καθιερωμένο φαγητό για γάμους, πανηγύρια και γιορτές.

Δεν λείπουν όμως και οι συνταγές με βάση το φάβα, το οποίο ήταν το σπουδαιότερο προϊόν του νησιού.

Δοκιμάστε χταπόδι κρασάτο πάνω σε φάβα Αμοργιανή, φάβα ξαναπαντρεμένη και φαβατοκεφτέδες.

Τρεις φορές την εβδομάδα, μπορείτε να δειπνήσετε με μουσικές υποκρούσεις βιολιού και λαούτου, ακόμη και να χορέψετε στους ήχους της νησιώτικης μουσικής. Εννοείται ότι πάντα υπάρχει κάποια έκθεση ζωγραφικής, που μπορείτε να περιεργασθείτε!.

Και για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν την παραδοσιακή Αμοργιανή κουζίνα, διοργανώνονται μαθήματα μαγειρικής, με συνταγές για τοπικά γλυκά και φαγητά.

Το φαγητό, το καλό κρασί, το ευχάριστο περιβάλλον και η άψογη εξυπηρέτηση θα σας ενθουσιάσουν στο "Αμβροσία Gallery Restaurant".

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο
  Επωνυμία:
ΑΜΒΡΟΣΙΑ - ΞΕΝ/ΚΕΣ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ ΑΙΓΙΑΛΙΣ Α.Ε.
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
  Διεύθυνση
ΑΙΓΙΑΛΗ
  Τ.Κ.
84008
  Πόλη
ΑΜΟΡΓΟΣ (ΑΙΓΙΑΛΗ)
  Τηλέφωνο
2285073393
  Κινητό Τηλέφωνο
6936608678
  Fax
2285073395
  E-mail
info@aegialis.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.