ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ

ΤΗΝΟΣ (ΤΗΝΟΣ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Εδώ και λίγα χρόνια η Ελένη Ρουγγέρη και η οικογένειά της μας προσφέρουν την απόλαυση των υγιεινών και γευστικών παραδοσιακών προϊόντων που ετοιμάζουν, με 100% τηνιακά προϊόντα, την παραγωγή των οποίων αναλαμβάνει αποκλειστικά η ίδια η οικογένεια.

Τα φρούτα και τα λαχανικά που μεταφέρονται από το χωράφι κατευθείαν στις εγκαταστάσεις της βιοτεχνίας, που βρίσκεται στην Κώμη της Τήνου, όπου τα επεξεργάζονται τηρώντας πάντα τους κανόνες υγιεινής, ώστε να μας προσφέρουν ένα ασφαλές και αξιόπιστο προϊόν, χωρίς την χρήση συντηρητικών ουσιών.

Τα προϊόντα που παράγει αυτό το εργαστήρι και θα νοστιμίσουν το τραπέζι σας είναι: αγκινάρες τουρσί, ντομάτες λιαστές, κάπαρη, φύλλα και αγγουράκια κάπαρης, κρίταμο, ψητά λαχανικά, πέστο, σάλτσες, πατέ και άλλα πολλά. Ενώ αυτά που θα σας γλυκάνουν είναι γλυκά κουταλιού από φρούτα και λαχανικά όπως: πορτοκάλι, βύσσινο, μανταρίνι, λεμόνι, σύκο, ντοματάκι και κολοκύθι. Αποξηραμένα φρούτα όπως: σύκα και βερίκοκα και γευστικές μαρμελάδες για όμορφα και απολαυστικά πρωινά, καθώς και μπομπονιέρες με γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες και μέλι για το γάμο σας ή την βάπτιση του παιδιού σας.

Τους θησαυρούς αυτούς μπορείτε να τους βρείτε στην έκθεση της βιοτεχνίας και σε επιλεγμένα καταστήματα στην Τήνο αλλά και σε όλη τη χώρα.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία Προϊόντων
Είδη Ζαχαροπλαστικής
  Επωνυμία:
ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ - ΕΛΕΝΗ ΒΑΠΤΙΣΤΗ ΡΟΥΓΓΕΡΗ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΕΛΕΝΗ ΒΑΠΤΙΣΤΗ ΡΟΥΓΓΕΡΗ
  Διεύθυνση
ΚΩΜΗ
  Τ.Κ.
84200
  Πόλη
ΤΗΝΟΣ (ΤΗΝΟΣ)
  Τηλέφωνο
2283051775
  Κινητό Τηλέφωνο
6974106085
  Fax
2283051775
  E-mail
rouggeri@gmail.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.