ΚΑΦΕΝΕΟΝ ECHINOUSA

ΚΙΜΩΛΟΣ (ΨΑΘΗ)

Satelite Map

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΙΜΩΛΟ

  ΚΑΦΕΝΕΟΝ ECHINOUSA ΚΑΦΕΝΕΟΝ ECHINOUSA

Σε απόσταση 100 μέτρων από τα καταλύματα Εχινούσα στην παραλία της Ψάθης δημιουργήσαμε το Καφενέον Εχινούσα. Κυριολεκτικά πάνω στο κύμα προσφέρουμε ελληνικό πρωινό με τοπικά προϊόντα, σπιτικά γλυκά και τοπικούς μεζέδες σε πραγματικά φιλικές τιμές για τους πελάτες των καταλυμάτων Εχινούσα.

Μυρωδιές από τοπικά εδέσματα και γεύσεις εμπνευσμένες από την παραδοσιακή κουζίνα έρχονται να πλημμυρίσουν τους ουρανίσκους με άρωμα Ελλάδας. Το γραφικό συγκρότημα Εχινούσα εμπλουτίζει τη διαμονή των επισκεπτών του με απολαυστικές προτάσεις από την τοπική κουζίνα και μεσογειακά πιάτα που σερβίρονται στο παραθαλάσσιο καφέ - εστιατόριο Καφενέον, το πλέον παραδοσιακό εστιατόριο στην Κίμωλο, σε μια ατμόσφαιρα του θυμίζει κάτι από παλιό ελληνικό κινηματογράφο.

Το μοναδικό αυτό εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα και την παραλία της Ψάθης ενισχύει τη νησιώτικη αύρα με παραδοσιακές γεύεσεις πλάι στο κύμα, κάνοντας την Κίμωλο να μοιάζει με καρτ ποστάλ.

  Επωνυμία:
ΚΑΦΕΝΕΟΝ ECHINOUSA - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ
  Διεύθυνση
ΨΑΘΗ
  Τ.Κ.
84004
  Πόλη
ΚΙΜΩΛΟΣ (ΨΑΘΗ)
  Τηλέφωνο
2287051551
  Κινητό Τηλέφωνο
6974784550
  Fax
2109314379
  E-mail
info@echinousa-kimolos.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.