ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 1901

ΣΥΡΟΣ (ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το ξενοδοχείο

Μία επιβλητική πέτρινη οικία, χτισμένη στα μέσα του 19ου αιώνα, από τεχνίτες της Σύρου, φιλοξενεί πλέον τα 5 υπέροχα δωμάτια του ξενοδοχείου 1901 Hermoupolis Maison. Το 1901 Hermoupolis Maison μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά 11 ενήλικες, γεγονός που δίνει στο ξενοδοχείο την έννοια της ιδιωτικότητας και της ανθρώπινης διαπροσωπικής επαφής.

 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

Η απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα της Σύρου, την Ερμούπολη ακόμα και την Τήνο με τη Μύκονο σε συνδυασμό με τον υπέροχο κήπο και τη μικρή αυλή με τα εσπεριδοειδή και την άγρια τριανταφυλιά χαρίζουν στους επισκέπτες του ξενοδοχείου 1901 Hermoupolis Maison μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, ενώ ο σύγχρονος χώρος του χαμάμ δίνει τη δυνατότητα στους ενοίκους του ξενοδοχείου 1901 Hermoupolis Maison να νιώσουν στιγμές ξεκούρασης και ευεξίας.

 

Το σπιτικό πρωινό με γεύσεις από τη Σύρο και η λίστα ελληνικών και ξένων ποιοτικών κρασιών ταξιδεύουν τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου 1901 Hermoupolis Maison σε αυθεντικά μονοπάτια γεύσεων.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

Μεταφορά Πελατών από και προς λιμάνι/αεροδρόμιο
Σάουνα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Στεγνωτήρας μαλλιών
Χρηματοκιβώτιο
Ηλεκτρική Καφετιέρα
Τηλέφωνο
Τηλεόραση
  Επωνυμία:
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 1901 - Κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ - Ι. ΣΤΑΥΡΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Κωνσταντίνος Νικολάου
  Διεύθυνση
ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ 35
  Τ.Κ.
84100
  Πόλη
ΣΥΡΟΣ (ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ)
  Τηλέφωνο
6959990275
  Κινητό Τηλέφωνο
6959990275
  E-mail
info@1901.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η online κράτηση γίνεται στο σύστημα κρατήσεων του καταλύματος και όχι στο portal του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον τιμοκατάλογο, την διαδικασία κρατήσεων του καταλύματος και τις ενδεχόμενες ηλεκτρονικές πληρωμές που σχετίζονται με την κράτησή σας.