SEA SATIN NINO

ΑΝΔΡΟΣ (ΚΟΡΘΙ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Με μοντέρνα λογική και ύφος που υπακούει σε νέες τάσεις, δίχως να αφήνει στην άκρη τη γοητεία του παρελθόντος, έχει καταφέρει να συνδυάσει την παράδοση με το new age trend που επικρατεί. Ένας δροσερός χώρος που μοιράζεται στα δύο και προσφέρει κάλυψη των αισθήσεων σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι νέο, το οποίο όμως έχει βαθιές ρίζες στην παράδοση. Δεν είναι τυχαίο ότι σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα φιγουράρει στις πρώτες προτιμήσεις σας, σαν μια προσιτή ελιτίστικη πρόταση, γεμάτη γευστικές εκπλήξεις, που σε υποδέχεται από το πρωί.

 
H ήρεμη δύναμη του λευκού έρχεται σε σύμπνοια με την απαλή απόχρωση του γαλάζιου που θέτει σε εγρήγορση τους μηχανισμούς σας, καθώς δημιουργεί μια δελεαστική εικόνα, που μπορεί να φιλοξενήσει από παρέες και οικογένειες, μέχρι ζευγάρια και ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικία που θέλουν να δοκιμάσουν το κάτι διαφορετικό. Η φυλλοβόλα πλατεία, εκπέμπει vibes δροσιάς, με χαριτωμένα τραπέζια και φωτισμούς που συνωμοτούν ώστε να δημιουργείται ένα chill out σκηνικό.
 
Γεφυρώνει το χάσμα των γενεών.Τόσο η νεολαία, όσο και οι μεγαλύτερες ηλικίες, το εμπιστεύονται γιατί εκπέμπει μια ηρεμία, που πλαισιώνεται με τη του ουρανίσκου σε νέες γεύσεις.
 
Σημείο τομής και των δύο φύλων, αφού οι γυναίκες μπορούν να απολαύσουν τα δροσιστικά drinks τους, αλλά και στιλιζαρισμένα πιάτα που κάνουν τη διαφορά, την ίδια στιγμή που οι άντρες της παρέας θα παρακολουθούν ότι συμβαίνει στον κόσμο των sports.
 
Ελληνική δημιουργική κουζίνα με διάχυτες gourmet επιρροές. Η φαντασία και η τέχνη της μαγειρικής, ενώνονται και παράγουν πιάτα με ενδιαφέρουσες γεύσεις και ιντριγκαδόρικη εμφάνιση, αφού το food styling είναι μέρος της φιλοσοφίας που συναντάτε εδώ. Το ριζότο με Τρούφα και οι προσεγμένες σος και γαρνιτούρες, ολοκληρώνουν κάθε πιάτο του. Το «πλήρωμα» του Sea Satin Nino δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται.
 
Είτε πρόκειται για ένα ελληνικό καφέ ή μια μαργαρίτα με φρέσκα φρούτα, δίνουμε όλη μας την προσοχή στη λεπτομέρεια. Από το τέλειο αφρό στην κορυφή του capucino σας μέχρι την καλά συνδυασμένος υλικά του ένα δροσιστικό cocktail, το Cafe | Bar Sea Satin Νίνο σας φέρνει την καλύτερη.
 
Wi-Fi ανοιχτο για όλους όλη μέρα!
Κωδικού Πρόσβασης Wi-Fi: 12341234

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine
Διάστημα λειτουργίας
Ετήσιο

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο ,  Ψαροταβέρνα ,  Μεζεδοπωλείο

Υπηρεσίες

Τύπος κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
  Επωνυμία:
SEA SATIN NINO - ΜΑΡΙΑ ΤΗΝΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΓΙΝΗΣ
  Διεύθυνση
ΟΡΜΟΣ ΚΟΡΘΙΟΥ
  Τ.Κ.
84502
  Πόλη
ΑΝΔΡΟΣ (ΚΟΡΘΙ)
  Τηλέφωνο
2282961196
  Κινητό Τηλέφωνο
6946985543
  Fax
2282061196
  E-mail
giginisfamily@gmail.com
 
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.