Ο Νίκος, ο γιός του Γιώργος και το φιλικό προσωπικό τους,σας καλωσορίζουν στο ανανεωμένο και πλέον «εκο-βιολογικό» εστιατόριο Φάρος.
Το εστιατόριο μας, στην πορεία των 30 του χρόνων, έχει καθιερωθεί σαν ιδανική επιλογή γι’ αυτούς που θέλουν να απολαύσουν φρέσκο ψάρι και κλασικά πιάτα της ελληνικής και νησιώτικης κουζίνας, εμπλουτισμένη τα τελευταία χρόνια με ιταλικές συνταγές, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, δίπλα στο κύμα.
Πάντα με μια ματιά στην παράδοση, η ευαισθησία και το μεράκι στο θέμα του φαγητού, μας έκαναν να επιλέξουμε την βιολογική καλλιέργεια και την προτίμηση στην υγιεινή και βιολογική κουζίνα.
Τα φετινά προϊόντα είναι βιολογικά τα περισσότερα εκ των οποίων τα καλλιεργεί ο κύριος Νίκος στο περβόλι ακριβώς πίσω από το μαγαζί.
Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά!
Το κρασί που σερβίρουμε είναι εντελώς αγνό (χωρίς χημικά και πρόσθετα), οικογενειακής παραγωγής.
Κλείνοντας, ένα από τα πιάτα που συστήνουμε να δοκιμάσετε, είναι
η περίφημη κακαβιά μας, την οποία πρέπει να παραγγείλετε κάποιες ώρες νωρίτερα.
Καλή σας όρεξη!
|
Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.