ΕΛΙΑ ΚΑΦΕ

ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ (ΧΩΡΑ)

  •  Τηλέφωνο: 2284061704 , 6945058051
Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Αυτό το λιλιπούτειο, αλλά φινετσάτο, παραδοσιακό καφενείο είναι ένα από τα πιο παρεΐστικακαι κεφάτα στέκια. Βρίσκεται  στην αρχή της κεντρικής περαντζάδας και θα σας κερδίσει αρχικά με τις προσεγμένες λεπτομέρειές του και την ξεκούραστη χρωματική του παλέτα σε τόνους του γκρι-λευκού.

Αυτό όμως που θα σας εντυπωσίασει  περισσότερο απ' όλα, είναι οι ευφάνταστοι μεζέδες με τους οποίους μπορείτε  να συνοδεύσετε τη σούμα σας. Θα σας μείνετε έκπληκτοι  με τις τόσες ψαγμένες γεύσεις, όπως παντζαροσαλάτα με ξινόμηλο, μελιτζανοσαλάτα Αγιορείτικη σε φρυγανιές  χαρουπιού, ψητό χοιρινό με καυτερή σάλτσα, την κρύα τούρτα με κρέμα ξινομυζήθρας και prosciutto Στρεμμένου.

Αν το επιλέξετε για το πρωί, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας  με χωριάτικο ψωμί με κατίκι Δομοκού ή εναλλακτικάμε μαύρο ψωμί, απάκι και ρόκα!

  Επωνυμία:
ΕΛΙΑ ΚΑΦΕ - ΜΑΡΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΛΑΧΑΚΗ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Παναγιώτης Βλαχάκης
  Διεύθυνση
ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
  Τ.Κ.
84007
  Πόλη
ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ (ΧΩΡΑ)
  Τηλέφωνο
2284061704
  Κινητό Τηλέφωνο
6945058051

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.