ΤΟ ΑΡΜΕΝΑΚΙ

ΑΝΑΦΗ (ΧΩΡΑ ΑΝΑΦΗΣ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η ταβέρνα Αρμενάκι λειτουργεί στη Χώρα Ανάφης από το 1999. Στις βεράντες με την όμορφη θέα απ' όπου πολλές φορές διακρίνεται η ακτογραμμή της Κρήτης, σερβίρονται νοστιμιές φτιαγμένες με μεράκι, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, αλλά και προσεκτικά διαλεγμένα κρεατικά της ώρας.

Στα ορεκτικά του καταστήματος εκτός από τις κλασσικές σαλάτες και τη μοναδική σαλάτα με πληγούρι, θα βρείτε στρογγυλές  φρεκοκομμένες πατάτες Νάξου, γραβιέρα με μέλι Ανάφης, φάβα από την Σαντορίνη, χόρτα Ανάφης κ.ά.

Συχνά θα πετύχετε τον μουσακά του Μάρκου με φρέσκο τόνο και ψητή μελιτζάνα, ψαρόσουπα, γαριδομακαρονάδα, μακαρονάδες με θαλασσινά, αλλά και γεμιστά, παστίτσιο ή ότι άλλο τραβάει η όρεξή του.

Η κάβα του καταστήματος περιλαμβάνει ποικιλία κρασιών από την Κάβα Αργύρου στην Σαντορίνης, ρακί από την Κρήτη, ούζο από την Μυτιλήνη.

Τον Αύγουστο οι βραδιές κλείνουν με χορό και ζωντανή μουσική και τον κόσμο μια μεγάλη παρέα.

Και το πρωί ξανά για καφέ ή τσάι, ζεστό ψωμί από το φούρνο του χώριου, αυγά τηγανητά, γιαούρτι με μέλι Ανάφης, κι ένα ποτήρι φυσικό χυμό φραγκόσυκο - πορτοκαλί. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διάστημα λειτουργίας
Εποχιακό

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο ,  Ψαροταβέρνα

Υπηρεσίες

Ζωντανή μουσική
Τύπος κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
  Επωνυμία:
ΤΟ ΑΡΜΕΝΑΚΙ - ΜΑΡΚΟΣ ΒΙΚΕΝΤΙΟΥ ΓΑΒΑΛΑΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΜΑΡΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
  Διεύθυνση
ΧΩΡΑ
  Τ.Κ.
84009
  Πόλη
ΑΝΑΦΗ (ΧΩΡΑ ΑΝΑΦΗΣ)
  Τηλέφωνο
2286061234
  Κινητό Τηλέφωνο
6977144310
  E-mail
anafi71@gmail.com
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.