ΠΗΓΗ ΣΑΡΙΖΑ SOURCE

(ΑΠΟΙΚΙΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Κατά το 1929 ξεκινά επίσημα η εμπορική εκμετάλλευση της πηγής από την ‘’Ανώνυμος Εμπορική Εταιρία ΣΑΡΙΖΑ’’ όπου η ίδια κατασκεύασε και εργοστάσιο εμφιαλώσεως κοντά στην πηγή. Περίπου στα τέλη του 1940 οι νέοι ιδιοκτήτες ανακαίνισαν τις εγκαταστάσεις, εκσυγχρόνισαν τον εξοπλισμό του εργοστασίου καθώς και δημιούργησαν ένα νέο σύστημα διανομής. 

Στις αρχές του 1960 κατασκευάστηκε το εργοστάσιο εμφιαλώσεως το οποίο λειτουργεί στη σημερινή θέση από το 1967.

 

Βραβεία, διακρίσεις και τίτλοι σε εκθέσεις ανά τον κόσμο έρχονται για να πιστοποιήσουν το προσφερόμενο αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί πως το νερό Σάριζα ταξίδεψε ανά την Ελλάδα καθώς και σε χώρες όπως Σαουδική Αραβία, Ιαπωνία, Αίγυπτο και Αγγλία.


Σήμερα η εταιρεία "ΝΕΡΑ ΣΑΡΙΖΑ Α.Ε." εκσυγχρονίζοντας τον τεχνολογικό της εξοπλισμό και παραμένοντας πιστή στις αρχές της ποιότητας, της αγνότητας και της αξιοπιστίας -που την διακρίνουν από το 1929- έχει διατηρήσει αναλλοίωτη την αυθεντική παραδοσιακή συνταγή προσφέροντας σας προϊόντα, που μας κατατάσσουν ποιοτικά στις πρώτες θέσεις της Ευρώπης.

  Επωνυμία:
ΠΗΓΗ ΣΑΡΙΖΑ SOURCE - ΝΕΡΑ ΣΑΡΙΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
  Διεύθυνση
ΑΠΟΙΚΙΑ
  Τ.Κ.
84500
  Πόλη
(ΑΠΟΙΚΙΑ)
  Τηλέφωνο
2282022183
  Κινητό Τηλέφωνο
6947428314
  Fax
2106646293
  E-mail
dvoutsinas@sariza.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.