ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ (ΧΩΡΑ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το κατάστημά μας “I due fratelli” «Tα δύο αδέλφια» λειτουργεί  από το 2006 και βρίσκεται στην Χώρα της Φολεγάνδρου, στην πλατεία Μαράκι. Η παραδοσιακή πέτρα της Φολεγάνδρου είναι με τέτοιο τρόπο τοποθετημένη στην οροφή του καταστήματος, που φαίνεται ότι το ταβάνι είναι κρεμαστό. Τα χειροποίητα μαγνητάκια από κοχύλια καθώς και οι διακοσμημένες πέτρες από δέρμα και χάντρες, είναι έργα της Χρυσούλας.

Επίσης το κατάστημα διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε τουριστικά είδη, ρούχα, δερμάτινα σανδάλια και τσάντες, αναμνηστικά, αντηλιακά, γυαλιά ηλίου, είδη θαλάσσης, μάσκες, γυαλάκια, βατραχοπέδιλα, κάρτες, χάρτες, καλλυντικά, φωτογραφικά είδη, είδη ταξιδίου, καπέλα, κοσμήματα, παρεό, φουλάρια, πετσέτες θαλάσσης με το χάρτη της Φολεγάνδρου, μπλουζάκια, τσάντες και καπέλα Φολέγανδρος.

  Επωνυμία:
ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ - ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΡΑΜΠΙΑ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΡΑΜΠΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
  Διεύθυνση
ΧΩΡΑ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ
  Τ.Κ.
84011
  Πόλη
ΚΥΚΛΑΔΕΣ (ΧΩΡΑ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ)
  Τηλέφωνο
2286041565
  Κινητό Τηλέφωνο
6984348067
  Fax
2286041565
  E-mail
rampia_popi@yahoo.gr
 
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.