ΣΚΑΛΑ - SKALA

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (ΟΙΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Σε έναν τόπο που οι σκάλες …περισσεύουν , ξεκινήσαμε και εμείς πριν περίπου 35 χρόνια να φτιάξουμε τη δική μας Σκάλα! Με πολύ όρεξη και κέφι, αποφασίσαμε από τότε, να βάλουμε καλά υλικά, όλο μας το μεράκι και πολλή μαστοριά, για να φτιάξουμε μια Σκάλα στέρεη, τίμια και ελκυστική,   που να οδηγεί σε μια πολύ όμορφη αυλή και που βέβαια δεν ήταν άλλη από την Ελληνική Κουζίνα!

Χρόνο με το χρόνο, σκαλί-σκαλί, η αυλή μας πλημμύριζε από τις ευωδιές και τις γεύσεις αυτού του ευλογημένου τόπου, από χαρούμενα πρόσωπα και μοναδικές στιγμές, από γλέντια και τραγούδια, από συνευρέσεις και μνήμες. Και η Σκάλα μας έγινε μια σταθερή αξία της Σαντορινιάς γαστρονομίας και ένα διεθνές ορόσημο του πανέμορφου νησιού μας.

Και έτσι, φτάσαμε σήμερα σε ένα πλατύσκαλο! Μεταφερθήκαμε σε έναν καινούργιο χώρο, σε ένα παλιό καπετανόσπιτο της Οίας, που η Σκάλα μας φαντάζει ακόμη πιο ταιριαστή και πιο αναβαθμισμένη, πιο όμορφη και πιο ελκυστική. Γιατί, κατά ένα μαγικό τρόπο, έτσι συμβαίνει πάντοτε σε αυτό τον τόπο. Το «καινούργιο» να βγαίνει μέσα από ένα όμορφο «παλιό», και να γίνεται ομορφότερο.

Από το νέο μας μπαλκόνι, πιο ώριμοι πια αλλά και με το ίδιο κέφι, θα συνεχίσουμε να γαληνεύουμε από τη θέα και τη σαγήνη της αιγαιοπελαγίτικης Καλντέρας, καλωσορίζοντας τους φίλους και επισκέπτες μας που αναζητούν το «Νόστιμον Ήμαρ»,    το καλό ελληνικό φαγητό. Νυν και αει!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο

Υπηρεσίες

Δεκτές πιστωτικές κάρτες
Τύπος κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
  Επωνυμία:
ΣΚΑΛΑ - SKALA - Σ.Π. ΣΙΓΑΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΖΑΝΝΕΣ
  Διεύθυνση
ΟΙΑ
  Τ.Κ.
84700
  Πόλη
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (ΟΙΑ)
  Τηλέφωνο
2286071362
  Κινητό Τηλέφωνο
6945614891
  Fax
2286071362
  E-mail
1skalarestaurant@gmail.com
 
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.