To εστιατόριο "Αμβροσία Gallery Restaurant" κοσμεί το ξενοδοχείο ΑΙΓΙΑΛΙΣ, στην Αιγιάλη της Αμοργού!
Εδώ, θα απολαύσετε την ωραιότερη θέα προς τον Ορμο και το λιμάνι της Αιγιάλης, όλες τις ώρες τις ημέρας, από το απολαυστικό Ελληνικό πρωινό, έως το ρομαντικό σας βραδινό δείπνο. Η Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, παρουσιάζεται με καλλιτεχνικό τρόπο, τόσο στην εμφάνιση όσο και στις γεύσεις. Χρησιμοποιούνται ντόπια βιολογικά προϊόντα, ενώ τα περισσότερα λαχανικά, παράγονται στους λαχανόκηπους του ξενοδοχείου Αιγιαλίς.
Το νοστιμότατο κατσικάκι, προσφέρεται σε διάφορες παραλλαγές, αφού υπάρχει σε αφθονία στο νησί.
Φημισμένο είναι το γεμιστό κατσικάκι, που παραδοσιακά μαγειρεύεται στην Αμοργό κάθε Πάσχα, αλλά στο ΑΜΒΡΟΣΙΑ θα το βρείτε καθημερινά. Το ίδιο και το πατατάτο, που είναι το καθιερωμένο φαγητό για γάμους, πανηγύρια και γιορτές.
Δεν λείπουν όμως και οι συνταγές με βάση το φάβα, το οποίο ήταν το σπουδαιότερο προϊόν του νησιού.
Δοκιμάστε χταπόδι κρασάτο πάνω σε φάβα Αμοργιανή, φάβα ξαναπαντρεμένη και φαβατοκεφτέδες.
Τρεις φορές την εβδομάδα, μπορείτε να δειπνήσετε με μουσικές υποκρούσεις βιολιού και λαούτου, ακόμη και να χορέψετε στους ήχους της νησιώτικης μουσικής. Εννοείται ότι πάντα υπάρχει κάποια έκθεση ζωγραφικής, που μπορείτε να περιεργασθείτε!.
Και για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν την παραδοσιακή Αμοργιανή κουζίνα, διοργανώνονται μαθήματα μαγειρικής, με συνταγές για τοπικά γλυκά και φαγητά.
Το φαγητό, το καλό κρασί, το ευχάριστο περιβάλλον και η άψογη εξυπηρέτηση θα σας ενθουσιάσουν στο "Αμβροσία Gallery Restaurant".
La responsabilità per il contenuto della registazione - rappresentazione aziendali dei membri di portal - spetta solo ed esclusivamente l'imprenditore o il responsabile dell'azienda e nessun altro.