ΜΥΚΟΝΟΣ (ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: To εστιατόριο του ξενοδοχείου Rocabella Mykonos, υπό την μαγειρική καθοδήγηση του Γκίκα Ξενάκη (executive σεφ του Rocabella Μυκονος )παρουσιάζει μια δημιουργική αλλά ταυτόχρονα οικεία εκδοχή της Νέας Ελληνικής Κουζίνας που δένει αρμονικά με το περιβάλλον και την αύρα του εστιατορίου. Επιλέξτε τις γεύσεις που σας ταιριάζουν, συνδυάστε τις με ένα μπουκάλι κρασί από τον κυκλαδίτικο αμπελώνα και αφεθείτε στη μαγεία του ηλιοβασιλέματος, της θέας της Δήλου, της Χώρας & του μαγευτικού κόλπου της Μυκόνου.
ΠΟΙΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ: Στέφανος Τσουκαλάς υπό την μαγειρική καθοδήγηση του Γκίκα Ξενάκη
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΑΤΑ: - Αρνί ψητό στο φούρνο με κύμινο και ντομάτα, πουρε καπνιστής μελιτζάνας και σάλτσα από γιαούρτι με λάιμ - Μους καρότου με Συριανό λουκάνικο με μάραθο και ψητά άγρια μανιτάρια – Πράσινη σαλάτα με λαδογραβιέρα Ζακύνθου – Καλαμαράκι ψητό με πουρέ από κολοκύθι – Κους κους με ψητή ντομάτα και κρέμα ταραμά.
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ: Σύρος, Άνδρος, Χανιά, Λήμνος, Μύκονος, Σαντορίνη, Ίος
ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ: Ξεχωριστό το κάνει η φιλοσοφία που υπάρχει για τη διαχείριση της πρώτης ύλης καθώς επίσης και διότι χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας τις οποίες επεξεργαζόμαστε με μοντέρνες τεχνικές πάντα πιστοί στη γευστική παράδοση.
ΤΥΠΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ: Ελληνική δημιουργική κουζίνα
Der Unternehmer oder der Verantwontliche für das Unternehmen trägt ausschließlich die Verantwortung für den Inhalt der Einträge und der gesellschaftlichen Präsentationen der Mitglieder des Portals und auf keinen Fall die Entwickler und Leiter des Portals.