ΖΩΖΕΦΙΝΟΣ

ΣΥΡΟΣ (ΑΝΩ ΜΑΝΝΑ)

ΖΩΖΕΦΙΝΟΣ

Εδώ και μερικούς μήνες έχει ξεκινήσει η λειτουργία της τυροκομικής μονάδας «Ζωζεφίνος» (είναι η μεγαλύτερη της Σύρου) η οποία βρίσκεται στην περιοχή του Άνω Μάννα. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που παρασκευάζει τυροκομικά προϊόντα Σύρου αρίστης ποιότητας, τα οποία ήδη έχει «αγκαλιάσει» μεγάλο μέρος των καταναλωτών.

Το παραδοσιακό τυρί Σα Μιχάλη που είναι κατηγορίας Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης, η γραβιέρα Σύρου, το Σαν Ζωζέφ, το γροθοτυράκια, το ανθότυρο, η τυροβολιά, το γιαούρτι και οσονούπω η τυροκαυτερή είναι τα βασικά προϊόντα που παράγονται στη μονάδα και βρίσκονται στα ράφια σχεδόν όλων των supermarkets της Σύρου, πολλών minimarkets, αλλά και καταστημάτων με τυροκομικά – αλλαντικά.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία Προϊόντων
Γαλακτομικά
  Επωνυμία:
ΖΩΖΕΦΙΝΟΣ - ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΩΣΗΦ - ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΩΣΗΦ - ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ
  Διεύθυνση
ΜΑΡΜΑΡΟ ΜΑΝΝΑ
  Τ.Κ.
84100
  Πόλη
ΣΥΡΟΣ (ΑΝΩ ΜΑΝΝΑ)
  Τηλέφωνο
2281075454
  Κινητό Τηλέφωνο
6936590200
  E-mail
zozefinos_stefanos@yahoo.gr
 
Για λόγους ασφάλειας παρακαλούμε πληκτρολογήστε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα στο ανάλογο πεδίο. Σε περίπτωση που ο κωδικός είναι δυσανάγνωστος μπορείτε να ανανεώσετε τον κωδικό πατώντας
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.