ΜΑΡΑΘΙ

ΠΑΡΟΣ (ΠΑΡΟΙΚΙΑ)

Satelite Map

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Με την χορηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την οικογενειακή προσπάθεια 20 ετών έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα από τα καλύτερα ονόματα στο χώρο της εστίασης. Έχουμε ως μοναδικό μας στόχο να προσφέρουμε στους πελάτες μας πιάτα φτιαγμένα με δικά μας αγνά υλικά, έτσι δημιουργήσαμε κτηνοτροφικές μονάδες και περιβόλια με εποχιακά λαχανικά που με συνεχής ελέγχους διατηρούμε πάντα σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα την ποιότητα τους.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν το δικό μας λάδι από τον ελαιώνα μας και το καλό κρασί από τα αμπέλια μας συμπληρώνοντας έτσι την γαστρονομική ευχαρίστηση των πελατών μας. Με πολύ μεράκι και οδηγό μας την τοπική παράδοση δημιουργήσαμε και προσφέρουμε εδέσματα όπως κοκορέτσι, κοντοσούβλι, λουκάνικα, γίδα βραστή, γουρουνόπουλα και αρνιά σούβλας. Έχουμε φροντίσει επίσης να έχουμε ειδική άδεια τεμαχισμού κρεάτων ώστε κατά την ώρα της παραγγελίας του πελάτη να παρέχουμε φρεσκοκομμένα όλα τα αρνιά και τα γουρουνόπουλα σε παϊδάκια και φυσικά όλων των ειδών κρέατα για ιδιαίτερη γεύση και ποιότητα στο σερβίρισμα. Τέλος δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα καλά τυροκομικά προϊόντα του παριανού αγροτικού συναιτερισμού.

Δουλεύοντας πάντα οικογενειακά δίνουμε το καλύτερο μας εαυτό στον ευχάριστο χώρο μας για την εξυπηρέτηση των πελατών μας, το άνετο πάρκινγκ, η παιδική χαρά, το καθαρό περιβάλλον σε όλους τους χώρους μας και η καταπράσινη αυλή μας είναι ότι ακόμα χρειάζεται για να νιώσουν οι πελάτες μας σαν το σπίτι τους!

Αναλαμβάνουμε γάμους, βαπτίσεις και όλων των ειδών τις συνεστιάσεις σε πολύ καλές τιμές χωρίς να μειώνεται η ποιότητα και η ποσότητα των πιάτων!

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας!

Οικογένεια Παρασκευά και Ζωής Λουκή

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέλος Aegean Cuisine
Διάστημα λειτουργίας
Ετήσιο

Τύπος επιχείρησης

Κατηγορία
Εστιατόριο ,  Ψησταριά

Υπηρεσίες

Τύπος κουζίνας
Ελληνική κουζίνα
  Επωνυμία:
ΜΑΡΑΘΙ - ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΛΟΥΚΗ
  Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΛΟΥΚΗ
  Διεύθυνση
ΜΑΡΑΘΙ
  Τ.Κ.
84400
  Πόλη
ΠΑΡΟΣ (ΠΑΡΟΙΚΙΑ)
  Τηλέφωνο
2284022243
  Κινητό Τηλέφωνο
6974021195
  E-mail
theodosiaarka@yahoo.gr
*: Υποχρεωτικό πεδίο

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.