ΣΥΡΟΣ - ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ - Email: info@diafora.gr -  Τηλέφωνο: 2281082087 , 6937430700      
ΔΙΑΦΟΡΑ
Portal Επιμελητηρίου Κυκλάδων I 04-02-2023
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ I ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 

Η ΔΙΑΦΟΡΑ Promotion & Advertising είναι μία νεοσύστατη εταιρία με έδρα την Σύρο και αντικείμενο την διαφήμιση και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, τον σχεδιασμό - φιλοξενία ιστοσελίδων (web design & hosting), κυρίως σε επιχειρήσεις του Νοτίου Αίγαίου (Κυκλάδες & Δωδεκάνησα).

Σκοπός μας είναι η προβολή της επιχείρησης σας, μέσα από κάθε οπτικοακουστικό μέσο παραδοσιακό ή σύγχρονο. Οι υπηρεσίες & τα προϊόντα μας δεν σταματούν στους κλασικούς και τετριμμένους τρόπους διαφήμισης, άλλα έχοντας ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών και ερευνώντας συνεχώς την Ελληνική και Διεθνή αγορά σας υποστηρίζουμε σύγχρονα, πρωτότυπα, ποιοτικά και συγχρόνως οικονομικά, σε κάθε σας προωθητική ενέργεια. Οι άνθρωποι μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας προτείνουν λύσεις και ιδέες, για κάθε περίσταση με σοβαρότητα και υπευθυνότητα έχοντας σαν αρχή τον σεβασμό στον πελάτη. Θέλουμε να προβάλουμε τα Νησιά μας έχοντας σαν όραμα να εξελιχθούν σε τόπο ευημερίας και ανάπτυξης του εμπορίου, του τουρισμού και κάθε παραγωγικής διαδικασίας γιατί πιστεύουμε στην δυναμικότητα τους όπως και στην αξία που έχουν οι νησιωτικές επιχειρήσεις για την Εθνική μας πρόοδο.

 

ΕΝΤΥΠΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν αυτό που ζητάτε είναι οι νέες ιδέες και λύσεις, η υψηλή ποιότητα τότε απευθυνθήκατε στην κατάλληλη επιχείρηση.Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες του πελάτη μας στο χώρο του εντύπου, από την επαγγελματική κάρτα και τη σχεδίαση του λογότυπου, μέχρι το διαφημιστικό φυλλάδιο για την προώθηση της εταιρείας του. Οι πελάτες μας μπορούν να συζητήσουν με το έμπειρο προσωπικό μας, να ακούσουν τις προτάσεις μας και να αποφασίσουν για το έντυπο που τους ταιριάζει και θα αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την εταιρεία τους. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός μας σε συνδυασμό με την άρτια κατάρτιση του προσωπικού εγγυάται την ποιότητα στις υπηρεσίες μας, κάτι που γίνεται φανερό και μέσα από τα αποτελέσματα της δουλειάς μας. 

...Διαφημιστικά έντυπα
...Αφίσες
...Προσπέκτους, φεϊγβολάν
...Ημερολόγια
...Κατάλογοι
...Κάρτες
...Πάσης φύσεως ξενοδοχειακά έντυπα
...Τουριστικοί οδηγοί και χάρτες
...Εορταστικές κάρτες επιχειρήσεων
...Δημιουργία μακέτας και λογότυπου
...Εταιρική Ταυτότητα (Επιστολόχαρτα, Φάκελο, Μπλοκ)
 

Κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων.

Θέλετε να προωθήσετε την επιχείρηση σας μέσο του internet; Ψάχνετε νέες συνεργασίες σε διεθνή ή εθνικό επίπεδο; Επιθυμείτε να ανεβάσετε τις πωλήσεις της επιχείρησης σας με τον πιο οικονομικό τρόπο;Επικοινωνήστε με την διαφημιστική επιχείρηση ΔΙΑΦΟΡΑ Web Design & Hosting και το πρόβλημα σας εδώ θα βρει την λύση του.

Η εταιρεία σας για να αντεπεξέλθει στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον, χρειάζεται νέους τρόπους επικοινωνίας. Η ΔΙΑΦΟΡΑ αναλαμβάνει να υλοποιήσει την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας σας στο Internet. Από την απλή ανάλυση του τι ακριβώς χρειάζεστε, μέχρι την ολοκληρωμένη υλοποίηση του εταιρικού σας site. Προτείνουμε ένα προκαθορισμένο περιεχόμενο, σε ένα πρωτότυπο λειτουργικό σχεδιασμό , ώστε το περιβάλλον του δικτυακού τόπου σας, να είναι απλό, ελκυστικό και φιλικό για τον επισκέπτη και να προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία και τη δραστηριότητα της εταιρείας σας. Κατανοούμε και καταγράφουμε τις ανάγκες, τους στόχους και τους ανθρώπους (target group) στους οποίους απευθύνεστε ώστε η σελίδες σας να αποτελέσουν ισχυρό εργαλείο και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ανάπτυξη και ισχυροποίηση της εταιρείας ή των δραστηριοτήτων σας. 

 

 
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

Shopping Key

Άλλο ένα πρωτοποριακό προϊόν της Διαφημιστικής επιχείρησης ΔΙΑΦΟΡΑ Promotion & Advertising είναι το διμηνιαίο περιοδικό Shopping Key. Ένας έξυπνος οδηγός αγοράς με παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών της τοπικής Συριανής αγοράς. Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων και ενημερωθείτε για τα πακέτα προσφορών μας για το επόμενο τέυχος.

Το περιοδικό Shopping Key εκδίδεται σε 4.000 αντίτυπα και διανέμεται σε δημόσιες υπηρεσίες, ιατρεία, κουρεία - κομμωτήρια, εστιατόρια – ταβέρνες, café bar, super market, τουριστικά γραφεία, καθώς και σε όλους τους διαφημιζόμενους μας.

Είναι ένα έξυπνο περιοδικό έντυπο με θέματα ποικίλης ύλης.

 

Χάρτης Σύρου 2007

Η ΔΙΑΦΟΡΑ Promotion & Advertising σας παρουσιάζει τον τουριστικό χάρτη της Σύρου, έκδοση 2007. Επικοινωνήστε τώρα με το τμήμα πωλήσεων και επωφεληθείτε από τα ελκυστικά πακέτα διαφημιστικών καταχωρίσεων που σας προσφέρουμε.


Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος η επιχείρηση μας πρόκειται να εκδώσει, τον γνωστό σε όλους σας πλέον, χάρτη της Σύρου. Ο χάρτης ξεχωρίζει για το πρωτοποριακό δημιουργικό του καθώς παρουσιάζει το οδόραμα της Ερμούπολης και τον γεωγραφικό χάρτη της Σύρου με ανάγλυφη υφή και εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς. Το πρακτικό δίπλωμα, καθώς και η χωροταξία των διαφημιστικών καταχωρίσεων, δίνουν την δυνατότητα στον αναγνώστη να αναζητήσει πολύ εύκολα την τοποθεσία του διαφημιζόμενου. Ο χάρτης εκδίδεται σε 10.000 αντίτυπα, τετράχρωμης εκτύπωσης σε πολυτελής χαρτί. Σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας του είναι η διανομή σε τουριστικά γραφεία στον Πειραιά καθώς και η διανομή του στο λιμάνι της Ερμούπολης κατα την Άφιξη των πλοίων

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αλατζόγλου Φίλιππος
Διεύθυνση: Γεωργίου Σουρή 2
Τ.Κ.: 84100
Νησί / Περιοχή: ΣΥΡΟΣ - ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ
Τηλέφωνο: 2281082087
Κινητό Τηλέφωνο: 6937430700
E-mail:  info@diafora.gr
URL: http://www.diafora.gr

Eπικοινωνήστε με την επιχείρηση
Στοιχεια Ενδιαφερομένου:  *
Από (email):  *
Θέμα:  *
Κείμενο:  *
Για λόγους ασφάλειας παρακαλούμε πληκτρολογήστε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα στο ανάλογο πεδίο. Σε περίπτωση που ο κωδικός είναι δυσανάγνωστος μπορείτε να ανανεώσετε τον κωδικό πατώντας εδώ.
 *
  *: Υποχρεωτική συμπλήρωση