ΤΗΝΟΣ - ΧΩΡΑ ΤΗΝΟΥ - Email: xaris.laskaris@gmail.com -  Τηλέφωνο: 2283022836 , 6977279886      
ΦΩΤΟ ΕΛΕΝΑ
Portal Επιμελητηρίου Κυκλάδων I 04-02-2023
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

 

Από το 1965 το όνομα ΛΑΣΚΑΡΗΣ είναι η εγγύηση για την καλή ποιότητα στον κλάδο της φωτογραφίας.

O Χάρης Λάσκαρης έμαθε την τέχνη της φωτογραφίας και μαγεύτηκε από αυτή από τον πατέρα του, τον οποίο στη συνέχεια ακολούθησε και διαδέχτηκε.

Στην εικοσαετή πορεία του έχει κάνει φωτογραφίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό . Έχει κάνει πολλές ατομικές εκθέσεις στο νησί του και έχει λάβει μέρος και σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
( New Jersey - USA).

Οι φωτογραφίες του έχουν φιλοξενηθεί σε αναγνωρισμένα περιοδικά με τα οποία και συνεργάζεται.

Εκτός από την κάλυψη του γάμου σας, της βάφτισης του παιδιού σας ή οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης, ο Χάρης Λάσκαρης, το προσωπικό του κεντρικού καταστήματος αλλά και του υποκαταστήματος του, μπορούν να δημιουργήσουν τα προσκλητήρια σας, τις διαφημιστικές σας κάρτες αλλά και πρωτότυπα δώρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όπως μπλούζες-κούπες-μενταγιον και μπρελόκ με τη φωτογραφία της αρεσκείας σας ή απλά το κείμενο που επιθυμείτε! Ακόμη, στα καταστήματα μας μπορείτε να μεγεθύνετε τις φωτογραφίες σας σε διαστάσεις 30x40,40x50,50x60 αλλά και να βγάλετε φωτοαντίγραφα μεγέθους Α4 και Α3 αλλά και αρχιτεκτονικά σχέδια. Τέλος διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε φωτογραφικά είδη(φωτογραφικές μηχανές-άλμπουμ-κορνίζες κ.α.)

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΛΑΣΚΑΡΗΣ
Διεύθυνση: ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ 14
Τ.Κ.: 84202
Νησί / Περιοχή: ΤΗΝΟΣ - ΧΩΡΑ ΤΗΝΟΥ
Τηλέφωνο: 2283022836
Κινητό Τηλέφωνο: 6977279886
Fax: 2283022186
E-mail:  xaris.laskaris@gmail.com
URL: http://www.foto-elena.gr

Eπικοινωνήστε με την επιχείρηση
Στοιχεια Ενδιαφερομένου:  *
Από (email):  *
Θέμα:  *
Κείμενο:  *
Για λόγους ασφάλειας παρακαλούμε πληκτρολογήστε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα στο ανάλογο πεδίο. Σε περίπτωση που ο κωδικός είναι δυσανάγνωστος μπορείτε να ανανεώσετε τον κωδικό πατώντας εδώ.
 *
  *: Υποχρεωτική συμπλήρωση