ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ / ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Συνέντευξη Τύπου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων για τη συνεργασία του με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Συνέντευξη Τύπου μέσω διαδικτύου διοργάνωσε τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 το Επιμελητήριο Κυκλάδων για την ανακοίνωση της υπογραφής Μνημονίων Συνεργασίας με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Ρούσσος, αφού ευχαρίστησε τους δύο Πρυτάνεις για την υποστήριξη στο έργο του Επιμελητηρίου και την άμεση ανταπόκρισή τους στον σχεδιασμό και την οργάνωση του νέου εκπαιδευτικού κύκλου, παρουσίασε συνοπτικά το εκ.....


ΒΡΕΘΗΚΑΝ 37 ΕΓΓΡΑΦΕΣ
(Ημερίδα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με θέμα «Κόκκινα Δάνεια & Εξωδικαστικός Μηχανισμός»)
( Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Τεχνόπολη – 10, 11 & 12 Ιουνίου 2016)
(Παρακολούθηση της ημερίδας με θέμα: Τα νέα δεδομένα στην επιχειρηματικότητα των Κυκλάδων: Ασφαλιστικό, Φορολογικό, Δάνεια-Τραπεζικά)
(Η ανανεωμένη, σύγχρονη εφαρμογή Ηλεκτρονικών κρατήσεων του e-kyklades.gr μέσα από το καινοτόμο σύστημα διαπραγμάτευσης)
(Διεθνές Συμπόσιο Μελισσοκομίας στις Κυκλάδες, Part 1)
(Διεθνές Συμπόσιο Μελισσοκομίας στις Κυκλάδες, Part 2)
(Ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση (live web streaming) Επιμελητηρίου Κυκλάδων την Πέμπτη 10 Απριλίου και ώρα 17:00 με χρήση Internet Explorer)
1  2  3  4