ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ / ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ / ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ MIS 5074788

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για τη σύναψη σύμβασης με ένα (1) στέλεχος διαχείρισης έργων

Αναβάθμιση προσόντων εργαζομένων στις Περιφερειακές Ενότητες των Κυκλάδων μέσω δράσεων Κατάρτισης & Πιστοποίησης

24/11/2022 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


  

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για τη σύναψη σύμβασης με ένα (1) στέλεχος διαχείρισης έργων

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 2 «Διοίκηση, Διαχείριση της Πράξης, Δημοσιότητα και Υποστηρικτικές Ενέργειες» της Πράξης «Αναβάθμιση προσόντων εργαζομένων στις Περιφερειακές Ενότητες των Κυκλάδων μέσω δράσεων Κατάρτισης & Πιστοποίησης» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5074788, η οποία έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νότιο Αιγαίο, ΕΣΠΑ 2014-2020.

Η Κυκλαδική Εταιρεία Ανάπτυξης (Κ.ΕΤ.ΑΝ.), Αστική Εταιρεία Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα που ανήκει κατά 100% στο Επιμελητήριο Κυκλάδων, ανέλαβε την υλοποίηση της Πράξης με τίτλο «Αναβάθμιση προσόντων εργαζομένων στις Περιφερειακές Ενότητες των Κυκλάδων μέσω δράσεων Κατάρτισης & Πιστοποίησης» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5074788, η οποία έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νότιο Αιγαίο, ΕΣΠΑ 2014-2020 και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και Εθνικούς Πόρους (ΠΔΕ).

Το Υποέργο 2 «Διοίκηση, Διαχείριση της Πράξης, Δημοσιότητα και Υποστηρικτικές Ενέργειες» αφορά (α) στην υλοποίηση των ενεργειών διοίκησης και διαχείρισης της προαναφερόμενης Πράξης και (β) στην υλοποίηση των δράσεων δημοσιότητας που απαιτούνται τόσο για την προσέλκυση των δυνητικών ωφελούμενων, εργαζομένων συμπεριλαμβανομένων όσων εργάζονται εποχικά (άρθρ. 31 ν. 4144/13) και αυτοαπασχολούμενων σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, όσο και για την ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου για τους σκοπούς, την υλοποίηση και τα αποτελέσματα της Πράξης.

Στο παραπάνω πλαίσιο, η Κ.ΕΤ.ΑΝ. προβαίνει στη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων, για τη σύναψη μίας σύμβασης με ένα (1) στέλεχος διαχείρισης συγχρηματοδοτούμενων έργων (ΚΩΔΙΚΟΣ: 5074788/Β.2.1).

Επισυνάπτονται τα σχετικά αρχεία.


DOWNLOADS