ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ / ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ

Ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά εργαστήρια σε Σύρο και Πάρο με θέμα «Δεξιότητες Coaching και Αποδοτικής Επικοινωνίας στην εργασία»

Ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά εργαστήρια σε Σύρο και Πάρο με θέμα «Δεξιότητες Coaching και Αποδοτικής Επικοινωνίας στην εργασία» με τη συμμετοχή επαγγελματιών από διάφορους κλάδους

19/12/2018 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Εργαστήριο Coaching στην Πάρο 1

Εργαστήριο Coaching - Γραφείο Πάρου

Εργαστήριο Coaching στη Σύρο

Εργαστήριο Coaching στη Σύρο

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά εργαστήρια που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων με θέμα «Δεξιότητες Coaching και Αποδοτικής Επικοινωνίας στην εργασία» στα νησιά Σύρο και Πάρο, με τη συμμετοχή επαγγελματιών από διάφορους κλάδους.

Στόχος κάθε διήμερου εργαστηρίου ήταν καταρχάς να γίνει κατανοητή η έννοια του coaching και ο ρόλος του στην ύπαρξη ουσιαστικής και αποδοτικής επικοινωνίας στις εργασιακές σχέσεις, καθώς και να αναλυθούν οι βασικές δεξιότητες και τεχνικές που απαιτούνται για την αποτελεσματική εφαρμογή του.

Κατά την πρώτη μέρα του εργαστηρίου η εισηγήτρια, κα Ιφιγένεια Παρασκευοπούλου, ανέλυσε την έννοια του coaching, τις συνθήκες μέσα στις οποίες μπορεί να εφαρμοστεί και να λειτουργήσει αποτελεσματικά και παρουσίασε τις βασικές δεξιότητες που πρέπει να διαθέτει ένας ικανός coach. Τη δεύτερη ημέρα αναλύθηκαν τα βασικά βήματα και συμπεριφορές της coaching συζήτησης βάσει συγκεκριμένων μοντέλων και θεωριών.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν σε ομάδες των 2-3 ατόμων και να εξασκηθούν στο ρόλο του coach εφαρμόζοντας στην πράξη όσα αναλύθηκαν, με στόχο το coaching να γίνει τρόπος σκέψης και συμπεριφοράς τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική επικοινωνία.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει ότι για το 2019 έχουν ήδη οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες για τα εκπαιδευτικά εργαστήρια που αφορούν το Stress management - Διαχείριση εργασιακού στρες, χρόνου και ενέργειας και θα πραγματοποιηθούν στη Σύρο στις 26 και 27 Ιανουαρίου 2019 και στην Πάρο 28 και 29 Ιανουαρίου 2019.

Τέλος, συνεχίζεται η υποβολή ενδιαφέροντος για τη δημιουργία τμημάτων στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων, η οποία  γίνεται ηλεκτρονικά.

Πληροφορίες και Υποβολή Αίτησης εδώ.

 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

καθώς ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ