ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Επίσκεψη των υποψηφίων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκαν την Τετάρτη 27 Ιουνίου οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

28/06/2019 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Ερµούπολη, 27 Ιουνίου 2019

 

Επίσκεψη των υποψηφίων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκαν την Τετάρτη 27 Ιουνίου οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Νίκος Μανιός, Αντώνης Συρίγος και Νίκος Συρμαλένιος, συνοδευόμενοι από τα μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξανδρο Σπόντη και Αναστασία Αργυροπούλου. Η επίσκεψη ήταν εθιμοτυπική και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας τους στις Κυκλάδες.

Παρόντες από την πλευρά του Επιμελητηρίου Κυκλάδων ήταν ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής καθώς και στελέχη του Επιμελητηρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι βουλευτές ενημέρωσαν το Επιμελητήριο για την πρόσφατη ολοκλήρωση της προεκλογικής τους περιοδείας στα νησιά, κατά τη διάρκεια της οποίας ήρθαν σε επαφή με την επιχειρηματική κοινότητα και διαπίστωσαν από κοντά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στις Κυκλάδες και διαβεβαίωσαν ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των Κυκλάδων. Ευχαρίστησαν επίσης το Επιμελητήριο Κυκλάδων για την άριστη συνεργασία τους όλα τα χρόνια που ασχολούνται με τα κοινά του τόπου και δη των νησιών, από τη θέση τους ως βουλευτές.

Ο πρόεδρος κ. Γιάννης Ρούσσος ενημέρωσε τους βουλευτές για τις πρόσφατες ενέργειες του Επιμελητηρίου για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας στα νησιά των Κυκλάδων, με τη διοργάνωση του πρώτου επαγγελματικού ταξιδιού εξοικείωσης για νέους προορισμούς κρουαζιέρας. Επίσης, αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνεργασία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) και το Υπουργείο Τουρισμού για το πιλοτικό πρόγραμμα διαχείρισης προορισμού στη Σαντορίνη.

Τέλος, ευχαρίστησε τους τρεις βουλευτές για την μέχρι τώρα συνεργασία τους και για την αμεσότητα με την οποία ανταποκρίθηκαν σε κάθε κάλεσμα του Επιμελητηρίου σε θέματα παρεμβάσεων και δράσεων που αφορούν την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη στις Κυκλάδες.

 

Επίσκεψη των υποψηφίων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ στο Επιμελητήριο Κυκλάδων