ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ

Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σαντορίνη, 10 & 11 Δεκεμβρίου 2016

Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.)

01/11/2016 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

Διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σαντορίνη

 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου πάνω σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) διάρκειας 10 ωρών, στις 10 & 11 Δεκεμβρίου στο Γραφείο Σαντορίνης, ως εξής:

 

Τμήμα

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 09:00-14:00
&
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 09:00-14:00

Διάρκεια: 10 ώρες

 

Υπενθυμίζεται, ότι η συγκεκριμένη εκπαίδευση είναι, όπως ορίζεται από τη σχετική νομοθεσία, υποχρεωτική για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που παράγουν / μεταποιούν / εμπορεύονται / διακινούν τρόφιμα. Διενεργείται δε βάσει των όρων και των προϋποθέσεων που θέτει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), ο οποίος είναι υπεύθυνος για την έκδοση των πιστοποιητικών.

Η αξία συμμετοχής διαμορφώνεται σε 70€ κατ' άτομο με επιπλέον 30€ για το παράβολο υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ. Για την έκδοση των πιστοποιητικών από τον Ε.Φ.Ε.Τ. όλοι οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση η οποία διεξάγεται στη συνέχεια κατόπιν προγραμματισμού από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Νεκτάριο Ρούσσο (τηλέφωνο 22860 25788) ή να υποβάλλουν απευθείας την αίτησή τους.


 Το Επιμελητήριο Κυκλάδων καλεί τους επιχειρηματίες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε σχέση με την επιλογή του εκπαιδευτικού φορέα, καθώς έχουν παρατηρηθεί κρούσματα εταιρειών που διοργανώνουν σεμινάρια χωρίς την έγκριση του Ε.Φ.Ε.Τ. ή υπόσχονται ότι θα διοργανώσουν σεμινάρια χωρίς αυτά να υλοποιούνται.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ