ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ / MINI WEBSITES

Δωρεάν προβολή στην Ηλεκτρονική Πύλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων: τα νούμερα μιλούν από μόνα τους

Προβολή 365 ημέρες το χρόνο στο e-kyklades.gr με τα νούμερα να μιλούν από μόνα τους

30/05/2019 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Στατιστικά έτους 2018

Το e-kyklades.gr αποτελεί τον πιο δημοφιλή τουριστικό οδηγό για τις Κυκλάδες σημειώνοντας νέα άνοδο το πρώτο τρίμηνο του 2019 κατά 25% και έχοντας προσελκύσει το προηγούμενο έτος 675.000 επισκέπτες από 185 χώρες.

Εδώ υπάρχουν 10.000 σημεία ενδιαφέροντος για τον επισκέπτη, καθώς και πληροφορίες για 4.900 επιχειρήσεις που προβάλλονται σε 8 διαφορετικές γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, ρωσικά  και κινέζικα).

Ο Κυκλαδίτης επιχειρηματίας έχει στα χέρια του ένα δυνατό εργαλείο που απευθύνεται στις διεθνείς αγορές και του δίνει αποδεδειγμένα τη δυνατότητα να προωθήσει την επιχείρησή του σε όλο τον κόσμο 365 ημέρες το χρόνο!

Η κάθε επιχείρηση εντελώς Δωρεάν δημιουργεί τη δική της μίνι ιστοσελίδα (mini-site), όπου προβάλλει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της. Υπάρχει η δυνατότητα καταχώρησης περιεχομένου σε 8 γλώσσες το οποίο περιλαμβάνει: i) λογότυπο, ii) κείμενο περιγραφής, iii) φωτογραφίες, iv) αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας, v) τοποθεσία της επιχείρησης σε ψηφιακό χάρτη, vi) ενσωμάτωση εταιρικού βίντεο.

 

Για να δείτε την εταιρική σας προβολή: Επιχειρηματικός Οδηγός

 

Για να δημιουργήσετε την εταιρική σας προβολή: Εγγραφή στην Ηλεκτρονική Πύλη 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με ένα από τα 8 γραφεία μας


DOWNLOADS
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ