ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ / ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΦΕΤ)

Σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Σίφνο, στις 10-11 και 11-12 Σεπτεμβρίου 2018

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών & Εμπόρων της Σίφνου διοργανώνουν σεμινάρια ΕΦΕΤ στη Σίφνο στις 10-11 & 11-12 Σεπτεμβρίου

29/08/2018 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


sifnos_efet_F1812781343.jpg

Σεμινάρια Ε.Φ.Ε.Τ. 10 - 11 & 11 - 12 Σεπτεμβρίου στη Σίφνο

 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών & Εμπόρων της Σίφνου ανακοινώνουν τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.)  διάρκειας 10 ωρών, στις 10 - 11 & 11 - 12 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου Μαριάνθη Σίμου στον Αρτεμώνα της Σίφνου ως εξής: 

 Τμήματα: 10 - 11 & 11 - 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

Απογευματινό (Σ5): Δευτέρα - Τρίτη ώρες 16:00 - 21:00

&

Πρωινό (Σ6): Τρίτη - Τετάρτη ώρες 09:00 - 14:00

 

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΙΜΟΥ" ΑΡΤΕΜΩΝΑΣ

 Υ Π Ο Β Ο Λ Η    Α Ι Τ Η Σ Ε Ω Ν   Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Α 

Υπενθυμίζεται ότι η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική σε όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19ης Απριλίου 2004 για την Υγιεινή των Τροφίμων, Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-2007 και Υγειονομική Διάταξη ΦΕΚ 2161/23-06-2017).

  • Αφορά: Εργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, εμπορεύονται, αποθηκεύουν ή διακινούν τρόφιμα και ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, κυλικεία, παντοπωλεία, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, σουπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, τυροκομεία, ελαιοτριβεία κ.α.
  • Αξία συμμετοχής: 100 ευρώ κατ’ άτομο (70 € η συμμετοχή και 30 € υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ.)

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Σύλλογος Επαγγελματιών & Εμπόρων της Σίφνου (Πρόεδρος κ. Θ. Πολενάκης τηλ. 6972540695, Γραμματέας κ. Γ. Ραφελέτος τηλ. 6974190193 και Ταμίας κ. Ε. Χρυσόγελος τηλ. 6979148270)
  • Επιμελητήριο Κυκλάδων στη Σύρο τηλ. 22810 82346

Η υποβολή Αιτήσεων συνεχίζεται και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ