Ένα παλιό αρχοντικό σπίτι που ανακαινίσαμε με σεβασμό στην αρχιτεκτονική του τόπου, η αγάπη μας για το χωριό μας , οι παριανές γεύσεις που μαζί τους μεγαλώσαμε, συνθέτουν την κεντρική ιδέα του εστιατορίου μας. Χρησιμοποιούμε αλάτι που μαζεύουμε τα καλοκαίρια από τα ξερονήσια της Νάουσας, κάπαρη από την πλαγιά της λογγοβαρδας , σαλιγκάρια άγρια του νησιού, χταπόδια και σουπιές από τους ψαράδες του χωριού, βότανα και αρωματικά που τα συλλέγουμε το πρωί , τυριά από ντόπιους παραγωγούς. Φτιάχνουμε συνταγές που πατάνε σταθερά πάνω στις δικές μας ντόπιες γεύσεις και τις σερβίρουμε ακολουθώντας τις τάσεις της νέας ελληνικής κουζίνας. Στην ΚΑΠΑΡΗ θα δοκιμάσετε φρέσκο χταπόδι με κριθαράκι, σαλατουρι φτιαγμένο με καλκάνι και συνταγή του ψαρά παππού μας, σαλιγκάρια με ντομάτα και κρεμμύδια, χοιροβοσκους και κριταμο τουρσί, παραδοσιακή ρεβυθαδα ψημένη στο τσουκάλι κ. α.
Σας προσκαλούμε μέσα από την κουζίνα μας να μυηθείτε στους γευστικούς δρόμους του νησιού μας.
Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση τους φορείς υλοποίησης και λειτουργίας.