ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Συνάντηση γνωριμίας της ομάδας του Φοίνικα με το δίκτυο Aegean Cuisine

Ο Πρόεδρος και στελέχη του Επιμελητηρίου παρουσίασαν στους παίκτες το δίκτυο Aegean Cuisine που είναι χορηγός της ομάδας

23/12/2015 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Ερμούπολη, 19 Δεκεμβρίου 2015

Συνάντηση γνωριμίας της ομάδας του ΦΟΙΝΙΚΑ με το δίκτυο AEGEANCUISINE

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 12:30μ.μ. στο Επιμελητήριο Κυκλάδων (κτίριο Πρασσακάκη) συνάντηση με την ομάδα Α1 βόλεϊ ανδρών ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ, όπου ο Πρόεδρος και στελέχη του Επιμελητηρίου παρουσίασαν στους παίκτες το δίκτυο Aegean Cuisine που είναι χορηγός της ομάδας. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Αντιπριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γ. Λεονταρίτης, ενώ μήνυμα έστειλε ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης, κ. Γ. Μαραγκός, ο οποίος δε μπόρεσε να παραστεί εξαιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Οι παίκτες ξεναγήθηκαν στους χώρους του Επιμελητηρίου, ενώ είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια «γεύση» από το νέο οπτικοακουστικό υλικό για τη γαστρονομία και τους παραγωγούς των Κυκλάδων με τη χρήση σύγχρονου 3D εξοπλισμού.

Στη συνέχεια μια έκπληξη περίμενε τους παρευρισκόμενους, καθώς το Επιμελητήριο έκανε την επίσημη παρουσίαση του Ύμνου του Φοίνικα. Ο ύμνος είναι μια ευγενική προσφορά του φίλου της Σύρου και φίλαθλου του Φοίνικα, κ. Νίκου Ζεμπενίση, ο οποίος προχώρησε στη σύνθεσή του ύμνου μετά από σχετική πρόταση του συνεργάτη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κ. Κώστα Βάλβη.

Για περισσότερες πληροφορίες για το δίκτυο Aegean Cuisine επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.aegeancuisine.gr/

Για τα βίντεο των παραγωγών στις Κυκλάδες επισκεφθείτε το κανάλι του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στο Youtube

Για το βίντεο «Γαστρονομία στις Κυκλάδες» επισκεφθείτε την Τουριστική Πύλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων http://www.e-kyklades.gr/