ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Ενημερωτική Ημερίδα για τις Ξύλινες Κατασκευές στο Επιμελητήριο Κυκλάδων στις 17 Σεπτεμβρίου

Ενημερωτική Ημερίδα για τις Ξύλινες Κατασκευές

10/09/2014 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Επιμελητήριο Κυκλάδων

  

Ερμούπολη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

  

Ενημερωτική Ημερίδα για τις Ξύλινες Κατασκευές στο Επιμελητήριο Κυκλάδων στις 17 Σεπτεμβρίου

  

Στις 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο, ενημερωτική ημερίδα με θέμα τις Ξύλινες Κατασκευές και την Τεχνική Επεξεργασία Κουφωμάτων η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ξύλου και της επεξεργασίας του και σε επαγγελματίες συναφών επαγγελμάτων.

Η ημερίδα συνδιοργανώνεται από το Σύνδεσμο Βιοτεχνών Επεξεργασίας Ξύλου Σύρου και το Σύλλογο Μελετητών Μηχανικών Κυκλάδων με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Στο πλαίσιο της ημερίδας ο προσκεκλημένος εισηγητής, Δρ. Γεώργιος Νταλός, Καθηγητής, Τεχνολόγος Ξύλου, Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου θα καλύψει μια σειρά θεμάτων, όπως την ισχύουσα νομοθεσία για ξύλινες κατασκευές και πρώτη ύλη, τις ιδιότητες που πρέπει να έχουν οι ξύλινες κατασκευές ειδικά τα κουφώματα, τον ορισμό του CE και πώς αυτό εφαρμόζεται στα διάφορα προϊόντα ξύλου, Factory Production Control (FPC), έλεγχοι που πρέπει να γίνουν στο κάθε κούφωμα ITT. Θα συζητηθούν επίσης θέματα που αφορούν στις φυσικές ιδιότητες του ξύλου και ανάγκη προστασίας του με διάφορα προστατευτικά μέσα.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με την ημερίδα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Ρηγούτσο στο 6936691818 και με κα. Χαραλαμπίδη στο 6977652597.

Συνημμένη θα βρείτε την πρόσκληση της ημερίδας.


DOWNLOADS