ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη δημιουργία και διάθεση της «ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ»

Σημαντικές εκπτώσεις και προνόμια στους τομείς της Υγείας και των Υπηρεσιών Διαμονής

04/10/2018 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


 

epimelitirionewbig_logo_F16045.gif 

 

Με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνουμε τη δημιουργία της «ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ», για τα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Σκοπός μας είναι μέσω των παροχών που θα προσφέρει η κάρτα, να συμβάλλουμε όσο είναι δυνατόν, στην ελάττωση των οικονομικών πιέσεων και της αβεβαιότητας που όλοι αντιμετωπίζουμε.

Το πακέτο παροχών, ξεκινά αρχικά αλλά όχι περιοριστικά, με σημαντικές εκπτώσεις και προνόμια στον τομέα της υγείας, τον πιο σημαντικό παράγοντα στη ζωή κάθε ατόμου και οικογένειας:

Η κάρτα χορηγείται στα ταμειακώς εντάξει μέλη του Επιμελητηρίου, δηλαδή σε ελεύθερους επαγγελματίες και φυσικά πρόσωπα που συμμετέχουν σε επιχειρήσεις που δεν παρουσιάζουν καθυστερημένες οφειλές πέραν του τρέχοντος και του προηγούμενου κάθε φορά έτους.

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα χορήγησης της κάρτας και στους εργαζόμενους στις ταμειακώς «εντάξει» επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

     KartaMelous_big_F27341.jpg

Οι τομείς της Υγείας και Υπηρεσιών Διαμονής, αποτελούν ένα πρώτο αλλά ιδιαίτερα σημαντικό βήμα στη χορήγηση παροχών μέσω της κάρτας - μέλους.

Στη λίστα των παροχών και των τομέων που θα καλύψει η κάρτα, θα γίνει προσπάθεια να προστεθούν πολύ σύντομα και άλλες υπηρεσίες, με προτεραιότητα σε αυτές που μπορούν να αφορούν στο σύνολο ή έστω στην πλειοψηφία των μελών του Επιμελητηρίου.

Παρακαλούμε, δείτε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη «ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ», και για οποιαδήποτε διευκρίνιση, βοήθεια ή πρόταση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ενημέρωση σχετικά με την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ – ΥΓΕΙΑΣ του Επιμελητηρίου Κυκλάδων


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ