ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Επιμελητήριο Κυκλάδων και την ΕΕΔΕ

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων διοργανώνει Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ

28/01/2011 πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


 epimelitiriobanner_F2915.jpg                             eede_logo_F27267.jpg 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων διοργανώνει σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων την 1η Σειρά Κυκλάδων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στα νησιά Άνδρος, Θήρα, Μήλος, Μύκονος, Νάξος, Πάρος, Σύρος και Τήνος, στις συνεδριακές αίθουσες των γραφείων του Επιμελητηρίου.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ ξεκίνησε για πρώτη φορά πριν από 21 χρόνια  και μέχρι τώρα έχουν αποφοιτήσει, σε όλη την Ελλάδα, περισσότερα από 3.200 στελέχη τα οποία έχουν ήδη επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.  Το Πρόγραμμα προσφέρει στον επιχειρηματία ή στο στέλεχος τη δυνατότητα να ανανεώσει, εκσυγχρονίσει και διευρύνει τις γνώσεις του στον τομέα της Διοίκησης των Επιχειρήσεων και να αναπτύξει, περαιτέρω, τις ικανότητες του, χωρίς να χρειαστεί να εγκαταλείψει την εργασία του για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα.  Το διδακτικό προσωπικό του Προγράμματος αποτελείται από Καθηγητές, έμπειρους Managers, διακεκριμένους Εισηγητές και προσωπικότητες από τον Επιχειρηματικό Κόσμο.

Γενικές Πληροφορίες: Το πρόγραμμα ξεκινά την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010 και ολοκληρώνεται το Μάιο του 2012. Τα μαθήματα διεξάγονται δύο διήμερα το μήνα την Παρασκευή από 17:00 έως 21:30 και το Σάββατο από 08:30 έως 15:30.  Δεν διεξάγονται μαθήματα κατά τη διάρκεια των διακοπών (Χριστούγεννα, Πάσχα και δύο μήνες το καλοκαίρι).

Το Πρόγραμμα μπορούν να παρακολουθήσουν πτυχιούχοι Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων με μικρή εργασιακή εμπειρία, καθώς και στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν αποδεδειγμένη οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, Αίτηση, Βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφο τίτλου σπουδών, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010 στον υπεύθυνο του προγράμματος. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων και θα ακολουθήσει επιλογή.

Το κόστος συμμετοχής στο Πρόγραμμα ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 4.500 ευρώ για την 1η Σειρά Κυκλάδων η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κυκλάδων. Να σημειωθεί ότι το κόστος συμμετοχής για τους αντίστοιχους κύκλους που πραγματοποιούνται απευθείας από την ΕΕΔΕ, ανέρχεται στις 7.000 ευρώ.

Στην τιμή περιλαμβάνονται βιβλία, case studies καθώς και σημειώσεις γραμμένες ειδικά για το πρόγραμμα.  Παρέχεται επίσης γραμματειακή υποστήριξη, καφέδες και εδέσματα.  Οι υπεύθυνοι του προγράμματος μπορούν να σας ενημερώσουν σχετικά με τον τρόπο πληρωμής καθώς και τις εκπτώσεις που παρέχονται. 

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο, κο. Παναγιώτη Θεοδωράκη, τηλ. 22810 82346 (εσωτ. 709), e-mail: ptheodor@cycladescc.gr, καθώς και στα γραφεία του Επιμελητηρίου στα νησιά Άνδρος, Θήρα, Μήλος, Μύκονος, Νάξος, Πάρος και Τήνος.


DOWNLOADS
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ